Zrcalna slika: Oduševljeni smo i prestrašeni

Triko cirkus teatar, Zagreb

 

Kad mislimo o cirkusima, obično pomislimo na akrobate, trikove, klaunove. No, tako i ne mora biti, upravo ovaj cirkus to i dokazuje. Šest izvođača, svaki odjeven u odijelo s naljepljenim malim stakalcima. Neki od njih imali su maske lisica. To je nekima možda bio više ples, a drugima atrakcija koja najviše privlači djecu.

Marieti Pavić, 12

 

Ova izvedba mi se nije svidjela jer mi je bila čudna i glumci su radili čudne vratolomije. Glumci su se vrtjeli u krug oko stupa. Nosili su neke čudne kostime sa srebrnim maskama. Bili su poput razbijenih komada ogledala.

Perra Pažanin, 12

 

Ova izvedba Triko cirkus teatra iz Zagreba mi se nije baš svidjela. Bilo je dosadno. Oko izvođača je bilo mnogo odraslih i djece te je nastala velika buka. Ne volim velika okupljanja, pogotovo s mnogo djece, tako da ovo baš nije bilo za mene. Jedina stvar koja mi se svidjela bili su kostimi. Bili su kao razbijeni dijelovi zrcala. Izvođači su imali maske lisica na glavi. Možda bi mi bilo zanimljivije da je bilo govora.

Nora Dubravica, 12

 

Nastup ovog cirkusa iz Zagreba me u isto vrijeme i oduševio i prestrašio. Siluete su izgledale kao da su došle iz budućnosti, vrtjele su malu djecu i odrasle. Nakon nekog vremena mi je postalo dosadno zato što su se samo vrtjele oko jednog stupa na Poljani. Mlađoj publici je očito bilo prezabavno jer se nisu prestali smijati. Sve u svemu, bilo je dosta zanimljivo.

Barbara Bujas, 12

 

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže