ZAJEDNIČKA LUTKARSKA PREDSTAVA LUTKARSKIH SKUPINA IZ GUANGDONGA I HUIANA: Riganje vatre

Lutkarsko kazalište provincije Guangdong i Centar za zaštitu umjetničkog nasljeđa ručno izrađenih lutaka provincije Huian / Kina

Već viđeno
Jako mi se svidjelo s tim da sam ja jučer gledala ispred Kazališta i jučer sam već pisala o njoj tako da ne znam što bih pisala.
Nora Krnić (12)

Svi veseli
Ovu predstavu sam već gledao na ulici, stoga sam u Kazalištu gledao reprizu. Predstava je po meni bila solidna, čak i smiješna. Najzanimljivije mi je bila lutka nekog zlog cara koji izbacuje vatru. Lutke su bile jako smiješne, kao i okretna kineska glumica. Kazalište je bilo dobrano popunjeno što mene i glumce veseli.
Marin Belak (13)

Zabavno riganje
Predstava mi se svidela, a pogotovo način koji su glumci pokretali lutke. U pozadini je svirala kineska glazba. Glumci su zadržali pozornost gledatelja do kraja predstave. Mlađi su uživali više od starijih, mislim da su se glumci baš potrudili u izvedbi predstave. Nakon svakog malog dijela su glumci dobili veliki pljesak. Najzabavniji dio je bio kad je jedna lutka rigala vatru.
Lucija Gojčeta (13)

Vatra iz usta
Ako mene pitate predstava je bila čista repriza i uzrokovala je mrtvu atmosferu. Doduše nekima je to išlo u korist za slikavanje selfija, dopisivanje na messengeru i na propušteno komentiranje. Glavna je bit ove predstave bila da su djeca mogla vidjeti lutke izbliza. Meni i većini gledatelja se najviše sviđala vatra iz usta svijetlookog čovjeka. Zamislite jedan je glumac imao bijele čarape sa crnim cipelama i crnim hlaćama. Drugi glavni lutkar je imao smeđe-crne adidas tenisice. Pre-cool.
Nika Vlahović (13)

Veliki trud
Predstva mi se jako svidjela, Kazališe je bilo jako puno ljudi, a većina odraslih je bila na mobitelima i nisu pratili predstavu. Predstava je izrazito bila prilagođena djeci i ona su bila oduševljena. Vidio se veliki trud glumaca i ljudi su to s velikm pljeskom nagradili. Lutke su bile male, velika pohvala za glumce koji su na kraju pozvali djecu da vide lutke i zabave se s njima. Dosad najbolja predstava.
Ana Rodin (13)

Česti sukobi
Predstva je bila vrlo zanimljiva. Lutke su u predstavi su stalno plesale i dosta vremena provodile u sukobu. Vrijeme predstave nije bilo ni predugo ni prekratko, bilo je taman. Sve u svemu, bilo je zanimljivo.
Matea Nakić (13)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže