ZAGREB PJEVA ŠIBENIKU: Zadivljujuće dobri!

Dječji zbor Hrvatske radiotelevizije

Koncert me blago rečeno očarao. Dvoumio sam se hoću li ići na koncert i drago mi je što jesam. Bili su jako slatki i jedino što mi je smetalo su mikrofoni: stalno su se gasili i palili. Kroz cijeli koncert voditeljica zbora je upadala djeci u riječ i to me jako iznerviralo. Pokazali su da znaju pjevati i svirati.

Mak Imamović, 13

Ovaj zbor mi je bio super jer su djeca bila uporna i dobro pjevala. Svidjelo mi se što su djeca pjevala lijepe pjesme.

Andrija Marinković

Meni se ovaj koncert veoma svidio zato što su djeca jako lijepo pjevala, ali su se nekad malo zbunila. Neka su djeca i svirala i to jako lijepo. Pjesma Moja diridika mi se najviše svidjela. Najbolje mi je bilo kad su pjevali pjesme iz različitih dijelova Hrvatske.

Matea Palinić, 10

Koncert mi je bio fora. Bilo mi je fora što su pjevali pjesmu iz svakog dijela Hrvatske. Mislim da je zbor vrlo talentiran i usklađen. Najbolja pjesma mi je bila Moja diridika. Jedna djevojčica je vrlo nesigurno govorila uvod za sljedeću pjesmu, no to nije velika greška. Svakako preporučujem.

Jakov Marinković, 11

Ovo bome nije bila predstava, ovo je bio koncert koji po meni ne pripada na MDF-u. Dobro su pjevali i za to nemam zamjerki. Ono što je bio problem je da djeci nije bilo zanimljivo, a pogotovo na početku. Poslije su bili bolji, ali ništa posebno.

Fran Tunaković, 14

Ove večeri gledali smo koncert dječjeg zbora HRT-a umjesto predstave. Ocijenila bih ga s ocjenom 8/10. Ono što moju ocjenu ne čini desetkom jest što mi se neki solisti i solistice nisu svidjeli, a i zbor je falšao par puta. Neke pjesme sam znala, ali većina mi je bila strana. Harmonija u nekim dijelovima je bila izvanredna. Što se tiče izbora pjesama iskreno više bi mi se svidjeli da su izveli neku Disneyjevu pjesmu ili bilo koju dječju, jer ipak je ovo dječji festival. Dirigent je bio pomalo zastrašujući, ali očito dobro radi svoj posao.

Marisa Perković, 14

Koncert mi je bio odličan i sigurno ću ga se sjećati zato što smo ja i moji prijatelji proizvodili smiješne zvukove. Djeca su lijepo pjevala. Drago mi je što sam bila u publici jer nam je svima bilo zabavno osim jednoj ženi koja nas je cijelo vrijeme nervirala. Uglavnom djeca znaju dobro pjevati i preporučila bih da pogledate ovaj koncert.

Barbara Bujas, 11

Zagrebačka djeca su stručnim vodstvom su raspjevali čak i Šibenčane. Sastavljeni su u 11. mjesecu, a tako zadivljujuće dobri. Jako dobar koncept izvedbe, toliko prenesene radosti. Bili su toliko slatki da ih ni tehničke poteškoće nisu uspjele zaustaviti u naumu da nam približe glazbu. Zadivilo me to što su nam opisali glazbu iz cijele Hrvatske. Izašla sam s koncerta tako ispunjena radosti i sreće.

Natali Vrlika, 13

Danas nismo gledali predstavu već nam je dječji zbor HRT-a priredio koncert. Zadnjih više od tjedan dana svaki dan gledamo predstave pa nam je promjena dobro došla. Djeca su dobro uvježbala sve što su svirali i pjevali. Osim toga što su neka od djece izgledali kao da im glavni dirigent prijeti, koncert je bio odličan.

Petra Šupe, 15

Koncert mi se iskreno jako svidio. Pogotovo mi se svidjelo što su neka od djeca svirala. Bilo mi je zanimljivo kako im je dirigent njima dirigirao, a oni su znali što, točnije kako trebaju pjevati. Također je cool što je zbor osnovan u 11. mjesecu, znači to je samo 7 mjeseci, a tako zvuče. Neke pjesme sam i ja znala pa sam pjevala s njima, ali naravno da nisam išla na pozornicu. Sjedila sam na stepenicama.

Mara Lokas, 10

Na Ljetnoj pozornici pjevao nam je dječji zbor HRT-a. Pjevali su razne pjesme iz dijelova Hrvatske. Najbolje pjesme su mi bile Diridonda, Diridika i neka cijeli ovaj svijet. Voljela bih opet slušati, a i mislim da bi oni voljeli ovu našu šibensku publiku.

Edita Burazer, 10

Ovaj koncert je bio savršen, toliko me je impresionirao, zadivio me taj mali dječji zbor koji je pokazao sve što može. Pokazali su da mogu pjevati ne samo dobro nego odlično, ali pokazali su nam da i sviraju odlično. Djeca su u početku bila preplašena, ali to se dosta brzo promijenilo. Utješio ih je veliki pljesak koji su dobili.

Maša Relja, 14

Ovaj mi se jako koncert svidio. Stariji, ali i moji vršnjaci imali su tako lijep glas i svaku pjesmu (a bilo ih je mnogo) otpjevali su lijepo, dostojanstveno i jednostavno SAVRŠENO.

Marieti Pavić, 11

Ne mogu pjevanje nazvati lošim, ali da ih vidim na ulici kako pjevaju samo bi ih zaobišla. Ne vjerujem da ljudi zapravo uživaju u zborovima, ali OK. Osim pjevanja sve ostalo mi je bilo užasno i jako neprimjereno, također bilo mi je jako dosadno i imala sam osjećaj da sam u crkvi.

Nika Silov, 13

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže