Veliko pužovanje: Gdje je zapravo svemir?!

Kazalište Zorin dom, Karlovac (Ljetna pozornica)

Gdje je zapravo svemir?
Na ljetnoj pozornici se održala lutkarska predstava “Veliko pužovanje”. Predstava govori o pužu koji želi otići na planet Saturn i posjetiti svemir, no ne shvaća da je njegov “svemir” zapravo na Zemlji. Na svom velikom putovanju posjećuje veliki grad i šumu. Ne samo da je cijelo vrijeme gledalište bilo puno već i cijeli prostor ispred gledališta.
Emil Erak (14)

Najbolji kuhar
Ova predstava mi se jako svidjela jer ja inače volim lutkarske predstave jer su baš fora. Cijela ljetna pozornica je bila popunjena do zadnjeg mjesta, a otprilike pedesetak djece je sjedilo na podu i cijelo vrijeme su se smijali. Meni je bio najbolji kuhar koji je govori francuski i bio je jako smiješan.
Marin Belak (13)

Raznoliki naglasci
Predstava mi se svidjela, iako je bila lutkarska, a takve su mi obično nezanimljive. Predstava je zabavna, ima smiješne likove s raznolikim naglascima. U predstavi sudjeluju tri glumca, iako sam do završetka predstave kada su se poklonili bila uvjerena da ih ima puno više. Pjesme u predstavi su bile kratke i jednostavne, ali zato ih je bilo puno i bile su smiješne. Najsmješniji mi je bio ludi francuski kuhar koji je zamalo skuhao puža. Mislim da je predstava bila dobra jedino su početak i sam kraj bili malo dosadni.
Mirna-Lani Avdagić (13)

Naporan dan
Kad sam vidjela sliku u programu mislila sam da će biti dosadna, ali sam se prevarila. Po meni je bilo super. Nije mi se svidjelo što je bio malen prostor. Najbolji mi je bio kuhar. Je da mi se predstava svidjela, ali mi se spavalo od cijelog dana.
Lucija Zekanović (13)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže