VELIKO FINALE: Tko se to smije iz klavira?

Kazališna skupina Batida, Danska (Ljetna pozornica)

Odgođeno vjenčanje
Ovo je jedna od kraćih predstava na ljetnoj ove godine. Po meni je predstava bila odlična. Bila je smiješna i jako melodična. Bez obzira što su Danci, govorili su engleski i vrlo jasno sam ih razumio. Najzanimljivije mi je bilo finale predstave kada su glumci skinuli maske i zasvirali na bubnjevima. Predstava je bila zasnovana na vjenčanju koje je bilo par puta odgođeno. Mladenka je bacila buket cvijeća u publiku i jedna je djevojčica uhvatila. Predstava za 5.
Marin Belak (13)

Smiješno i zabavno
Predstava mi se svidjela jer je bila smiješna i zabavna. Glumci su mi bili odlični i svidjeli su mi se kostimi.
Lana Abramović (9)

Gomila glazbe
Početak predstave bio mi je jako dosadan, jedino su mi se svidjeli kostimi. Svi su imali perike, umjetne noseve i crne “Harry Potter” naočale. Mislim da se oko scenografije i nisu baš potrudili, ali zato su to nadomjestili gomilom glazbe, instrumentima i dobrim kostimima. U predstavi je bilo puno situacija koje su trebale ispasti komične, ali očito nitko nije razumio ništa, osim jedne žene koja se cerila kao luda i samo se njezin smijeh čuo. Otišla sam pred kraj predstave jer mi je bilo dosadno.
Mirna Lani Avdagić (13)

Stalno se smijala
Veliko finale je predstava o glazbi. Predstava se izvodila na engleskom jeziku pa je maloj djeci bio problem za razumjeti što govore. Predstava mi se jako svidjela jer je bila smiješna jer je jedna žena izašla iz klavira i stalno bi se smijala. Pri kraju se smijala jer je jedan lik umro.
Ivan Mehić (11)

Odlična!
Ovo je prva strana predstava koju sam razumjela jer su govorili na engleskom. Sve je bilo kao da se pripremaju za neko vjenčanje. Predstava mi se donekle i svidjela s obzirom na sve dosadašnje ova je bila odlična. Glumci su mi bili u potpunosti čudni. Svi su imali nekakve čudne maske kao muška faca. Nadam se da će sutrašnja predstava biti još bolja.
Marta Šarlija (13)

Nema veze što su Danci
Predstava Veliko finale mi se jako svidjela. Nema veze što su glumci bili iz Danske. Pjevali su, to jest svirali i nešto malo pričali engleski. Nije bilo loše, publika nije odlazila s predstave kao jučer.
Lucijeta Laća (14)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže