TKO JE VIDEKU NAPRAVIO KOŠULJICU: Previše djetinjasto, ali ipak super!

Zagrebačko kazalište lutaka (HNK u Šibeniku)

Činilo mi se da je predstava djetinjasta za mene, ali mi je bilo zanimljivo. Posebno su uživala mlađa djeca, to se moglo prepoznati po njihovom smijanju. Najviše mi se svidjelo kada je Videku ovca pokosila svoju vunu da dobije košuljicu. Pouka predstave je da ako pomažeš drugima, oni će to uzvratiti.

Katarina Bačić, 12

Ova predstava mi se nije baš svidjela, ali po dječjem smijehu i atmosferi u kazalištu se vidjelo da se mlađoj djeci sviđa. Kazalište je bilo popunjeno, pa smo ja i moja prijateljica morale dugo tražiti mjesta. Na kraju predstave, glumce je otpratio glasni pljesak.

Paula Crljen, 12

Tko je Videku napravio košuljicu je lutkarska predstava kjoja je maloj djeci bila jako zanimljiva, no meni je bila malo dosadna. Predstava je bila puno bolja nego što sam mislila. Ipak, predstava je bila dobra, pogotovo maloj djeci.

Mihaela Spahija, 11

Predstava me nije oduševila. Bila je previše djetinjasta za mene, ali je ova predstava maloj djeci bila super. U publici je bilo puno mlađe djece s roditeljima kojima se predstava očito svidjela. Scenografija je bila vrlo lijepo postavljena. Puno odraslih koji su bili u kazalištu su bili na mobitelima, a neki su djeci objašnjavali radnju.

Petra Grubišić, 12

Ova predstava je bila odlična. Bila je za uzrast 3+, ali je meni svejedno bila super. Bilo je puno male djece koja su vikala i smijala se. Najsmješnije mi je bilo malo dijete s mamom koje me čupalo za kosu i smijalo se. Također mi je bila smiješna žena koja se jako glasno smijala.

Barbara Lučev, 12

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže