TEMA: Nogomet ili MDF?

Što nam je draže?

MDF, zato jer se na MDF-u možemo puno više zabaviti. Nogomet je također zanimljiv, ali samo kada igraju naši, a MDF je zanimljiv svake večeri ova dva tjedna dok traje.

Nikica Antić, 12

Meni je MDF bolji jer se možemo puno više zabaviti, upoznati puno ljudi i ostane nam još dugo u sjećanju.

Nora Škarica, 12

Meni se sviđa i MDF i nogomet. Oboje je zabavno. Ponekad mi je predstava (MDF) zabavnija jer je dobra, a nekad utakmica, posebno svjetsko i europsko prvenstvo.

Filip Šarlija, 12

Nogomet ili MDF, za mene je to teška odluka. Ja volim napetost, iščekivanje i pogotovo sport, no volim i MDF i novinarsku radionicu na koju idem već četiri godine i na kojoj imam svoje prijatelje za gledanje predstava, nastupa i showova. Obožavam pisati, izražavati zašto su mi se svidjele predstave. Rekla bih da mi je draži nogomet, ali to je jače od mene. Ja imam toliko uspomena na novinarskoj radionici i festivalu, toliko sjećanja i svega… MDF mi je jednostavno bolji i draži.

Chiara Gostijanović, 12

Djeci i odraslima koja više vole nogomet i kojima je to zanimljivo, njima je nogomet bolji, a djeci koja uživaju u predstavama i zabavi MDF-a, njima je bolji MDF.

Lucija Brajković, 12

Smatram da svi imaju svoje mišljenje, netko više voli nogomet, netko MDF. Meni se iskreno više sviđa MDF jer je namjenjen djeci i jer je najveći ponos našeg grada.

Petra Brkičić, 13

Meni je nogomet draži jer me uvijek drži u napetosti i čini me euforičnom, ali i MDF ipak ima širok spektar predstava, izvedbi i radionica, tako da je i on odosta zanimljiv.

Bruna Belamarić, 11

Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Meni je osobno draži MDF jer se održava jednom godišnje dok je nogomet ama baš svaki dan na televiziji. Naravno da bih radije gledala nogomet kada igra Hrvatska nego pisala o predstavi, ali ipak mi je draži MDF.

Katarina Veleglavac, 12

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže