Strašna vila traži Google prevoditelja

Lutkarsko kazalište iz Ljubljane / Slovenija Jana Bauer: Strašna vila Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku

Nije za moj uzrast

I današnja je predstava bila strana i to na slovenskom što sam 50% razumio. Glumcima za predstavu nije bila dovoljna pozornica nego su još trčkarali gledalištem. Po meni je predstava bila dosadna jer nije za moj uzrast nego za malu djecu. Bilo je puno ljudi u kazalištu što me jako veseli.

Marin Belak (13)

Nezadovoljna publika

Ova predstava mi se nije svidjela zato jer je bila na slovenskom. Nisam ništa razumjela. Ja mislim da ni publika nije bila zadovoljna jer su cijelo vrijeme pričali.

Lucijeta Laća (14)

Vila koja radi podvale

U kazalištu se održala predstava “Strašna vila”. Predstava govori o vili koja je došla s drugog svijeta. Ova vila stalno radi podvale i mrzi jednog ježa kojeg je uhvatila bjesnoća. Predstava je bila na slovenskom jeziku pa nije ni čudno da se publika ponašala kao na koncertu, svi su bučali. Za razliku od drugih predstava koje su 4+ ova mi je bila dosadna.

Emil Erak (14)

Google prevoditelj

Od mogućih 100% ja sam razumjela 1% predstave dok su razgovarali, ali pošto su se kretali to mi je pomoglo da razumijem predstavu pa ću reći da ipak 2%. Znam da sam u prošlom tekstu rekla da su barem govorili, ali sad sam najradije htjela da šute ili da nabave google prevoditelja. Mislim da bi predstava bila super da je bila na hrvatskom. Ali što je tu je, ipak su oni gosti.

Lucija Zekanović

Natjecanje u podrigivanju

Iskreno mi je predstava bila prosječna. Razočarana sam! Više od pola publike tj. cijela publika je radila žamor jer nitko nije imao pojma o slovenskoj predstavi. Ja doduše znam Slovenski, ali od toliko žamora ni pas ne može čuti slona. Dok je mali patuljak podrigivao od želea od malina i pustih žireva, mi poučni Norci smo također u našoj loži prakticirali tko najbolje može podrignuti. Na žalost nisam uspjela pridobiti titulu za najbolji i najglasniji zvuk. Ali nema veze, možda u drugom stoljeću. Prvo sam za rep vjeverice mislila da je ruksak i ludo se zaljubila u njega jer moja mama ima isti takav samo crni. Sve u svemu možda bi mi se svidjela da nije bilo toliko zvukova u pozadini… Ovaj me medo tako posjetio na pusrle i šnenokle ( kod nas pod šifrom: moje pjesme moji snovi).

Nika Vlahović (13)

Djeca gledaju, roditelji tipkaju

Predstava je bila za malu djecu. bila je dosadna, a pošto je bila na slovenskom, nisam ništa razumjela. Glumci su često silazili s pozornice. Bilo je mnogo publike. U publici je bilo mnogo djece s roditeljima. Mala djeca su oduševljeno gledala predstavu, a njihovi roditelji su tipkali na mobitele. Na kraju predstave mala djeca su oduševljeno pljeskala.

Petra Grubišić (10)

Glumci životinje

Ova predstava mi se nije baš svidjela jer ništa nisam razumjela. Sve je bilo na slovenskom. U predstavi mi se jedino svidjelo što su glumci bili životinje i što su stalno dolazili među publiku.

Janja Perković (9)

Predstava u parteru kazališta

Predstava “Strašna vila” baš mi se i nije svidjela. Nisam ništa razumio jer su glumci pričali slovenskim. Svidjeli su mi se maštoviti kostimi, posebno onaj od medvjeda koji je bio jako velik. Također svidjele su mi se razne animacije na platnu i mali trikovi. Gledatelji u kazalištu su bili nemirni i stvarala se buka tako da nitko nije mogao pratiti predstavu u miru. Nije mi se svidjelo što su glumci stalno silazili s pozornice i spuštali se u parter i tamo izvodili dio predstave.

Ivo Šarić (14)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže