Snoopy i Charlie Brown: Zanimljiv, romantičan, predug

Film na Gorici

Predugo traje

Film Snoopy i Charlie Brown mi je bio dosadan jer je predugo trajalo i jer sam se nagledala sličnih filmova. Bilo je malo smiješnih scena na koje su se djeca jednoglasno smijala. Na Gorici nije bilo baš puno ljudi. Tijekom filma puno je ljudi odlazilo s Gorice.

Petra Grubišić (10)

Mijino slavno pisanje

Ovaj film mi je bio jedan od najboljih filmova na Gorici. Film je bio baš zanimljiv i romantičan. Film Snoopyi i Charlie Brown zaljubio u Crvenokosu djevojčicu. Film govori kako treba biti pošten i dobar. Charlie Brown postao je slavan, ali kada je vidio da to nije njegov tekst sve je priznao. On je napisao lektiru za sebe i Crvenokosu djevojčicu. Crvenokosa djevojčica otišla je u kamp. To je bi bio kraj današnjeg slavnog pisanja. HVALA.

Mia Karađole (11)

Promjena ne bi škodila

Film me ostavio ravnodušnim jer sam ga prije gledao. Djetinjast je i dosadan. Ne želim kritizirati program, ali malo filmova 10+ nebi škodilo.

Ven Šimac (13)

Romantičan Snoopy

Film je bio baš zanimljiv. Ovaj mi je film bio jedan od najboljih, ali ipak je bio bolji film “Dobri dinosaur”, a i film je bio romantičan. Mislim da je od nove učenice njezina olovka bila čarobna olovka. I to je to od vaše Kate.

Katarina Zekanović (11)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže