Snježnu kraljicu zasjenio nogomet

Trećeg festivalskog dana, još zeleni, mali novinari uputili su se iz Kazališta prema Ljetnoj gdje ih je navodno trebao dočekati nekakav snijeg. Nažalost, nije ga bilo, ali zato je bilo mušica koje su im zadavale probleme baš kao i Vatrenima Meksikanci. Pročitajte koju je ocjenu zaslužila Snježna kraljica. (voditeljice Lana i Franka)

SNJEŽNA KRALJICA…

…je predstava koja govori o djevojčici koja traga za svojim prijateljem Kayem. Dok ona prolazi razna iskušenja i avanture, Kay se u snježnom dvoru igra ledenim kockama, a kad nađe svog prijatelja onda pobjegnu zajedno i odrastaju sretno na svom balkonu sreće i prijateljstva.

Lovre Sladić (11)

PRIJATELJSTVO IZNAD SVEGA

Meni se svidjela predstava jer govori o iskrenom prijateljstvu između dvoje najboljih prijatelja. Sviđa mi se što su svi htjeli pomoći Gerdi da pronađe svog prijatelja Kaya. Super je što se sve dobro završilo.

Nikolina Brakus (11)

NE VOLI SVAĐE, VOLI NOGOMET

U početku mi se priča nije baš svidjela, činilo mi se kao da će biti dosadno. Svidjelo mi se kada je baka pričala djeci (koju su glumili odrasli) priču o Snježnoj kraljici. Dječak Kaj mi se nije svidio kada se svađao s djevojčicom Gerdom. Bio je bezobrazan i grub prema njoj, a čak joj se i rugao. Likovi su bili pomalo smiješni jer je odraslima teško glumiti djecu. Oni su puni briga i ne mogu biti potpuno opušteni. Djevojčica mi se svidjela jer je bila brižna i brinula se o svom prijatelju. Voljela bih ostati do kraja predstave, ali ne mogu zbog utakmice Hrvatska – Meksiko koja je u 21:50.

Marta Šarlija (11)

LIJEPA PREDSTAVA

Predstava mi se jako svidjela, ali mi je već poznata jer sam gledala crtić. Jako mi se svidjela Gerda zbog svojih osobina, bolje reći vrlina. Sve u svemu, jedna jako lijepa predstava.

Tina Gostijanović (12)

DOSADNA PREDSTAVA

Sinoć mi je predstava Snježna kraljica bila dosadna, s nje sam pobjegao jer sam išao gledati utakmicu. Onaj dio koji sam gledao je bio dobro odrađen, no dosadan.

Marko Samodol (14)

IZVRSNA PREDSTAVA

Predstava je bila izvrsna i jako mi se svidjela. Posebno bih izdvojio izvrsne kostime, ali i glumce. Ruže koje su posadili glumci su izgledale kao prave, a snježna kraljica mi se nikako nije dopala.

Mario Delalić (14)

NAŽALOST RAZOČARANA

Za vrijeme predstave sam se šest puta premjestila!!! Predstava je bila popraćena dječjom glazbom, totalno bez romantike. No, nered je napravila žena koja je izgubila nesretnu problematičnu bijelu dudu koju je zapravo izgubilo njeno dijete. Razočaravajuća činjenica je bila ta što je publika odlazila s predstave, a predstavu uvijek treba pogledati do kraja!!

Nika Vlahović (11)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže