SNJEŽNA KRALJICA: Dobra predstava i pokvareni zvučnici

Gradsko kazalište Trešnja, Zagreb (Ljetna pozornica)

Predstava je bila super. Kostimi su bili prekrasni kao i scena. Super mi je bilo što nisu u potpunosti pratili crtić. Pouka predstave je da se zajedno može sve te da dobro uvijek pobjeđuje zlo.

Mihaela Spahija, 11

Predstava mi je bila dosadna, cijelo vrijeme sam bila na mobitelu. Mislila sam da će biti super, ali je bila bezveze. Jedino mi se svidjela raskošna bijela haljina i mekani pufasti kaput Sniježne kraljice. Gledala sam crtić nekoliko puta pa sam znala o čemu se radi, preporučila bih je djeci do osam godina.

Lucija Brajković, 8

Predstava mi se svidjela, ali mi je smetalo to što su zvučnici bili pokvareni i to što su djeca sjedila na stolicama na kojima bi trebala sjediti djeca koja idu na radionice.

Katarina Veleglavac, 12

Predstava mi je bila super imala je pouku. Pouka je da te ništa ne može razdvojiti od prijatelja i da je prijateljstvo važno. Svidjelo mi se to što je predstava bila skoro ista kao crtić. Bilo mi je super to što dvoje ljudi prepričava svoju pustolovnu priču.

Lana Abramović, 11

Iako je na početku predstava bila spora, kasnije se razvila u vrlo zanimljivu priču. Kostimi su bili izražajni i atraktivni, a scenografija moderna i efektna, pogotovo bazen s vodom. Svidjelo mi se što je jedna stara bajka ispričana na tako moderan način.

Lola Martinović, 12

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže