‘Smrtonosni selfie’ – neslužbeni pobjednik filmskih radionica!

Prezentacija dječjih filmskih radionica 55. MDF-a (HNK u Šibeniku).

Smrtonosni selfie

Ovo je bilo super! Bilo je jako smiješno i zabavno. Najbolji film mi je bio ”Smrtonosni selfie” , ali i ostali nisu bili loši. Jako mi se svidjelo. Čestitam!

Valentina Podrug (12)

Stvarno smiješno?!

Filmovi su mi bili odlični, a osobito „Smrtonosni selfie“. Ima smiješnih filmova, a neki su napravljeni na temelju sjena, poput ”Apocalypse”. Film u kojem dječak TNT-om raznese balkon svojoj baki. Stvarno smiješno.

Marta Živković (10)

Likovi od kolaža

Ja i moja prijateljica Marta smo došle u kazalište koje je bilo poluprazno zbog čega mi je jako žao jer su u ovim filmovima glumila i crtala djeca iz radionica. Svi filmovi su mi se svijdeli ali bih htjela izdvojiti film o budućnosti Šibenika. U tom filmu su mi se svidjeli likovi izrađeni od kolaža koji su bili jako smiješni. U njemu je sudjelovala i moja prijateljica Nika Vlahović koja je zaželjela da u budućnosti Šibenik ima ulice plesa. Na kraju su se dijelila priznanja za sudjelovanje u filmu. Moram priznati da sam se umorila pljeskajući i nadam se da će dogodine snimiti još mnogo dobrih filmova i osvajati nagrade na natjecanjima.

Lucia Kostelac (12)

Umirali od smijeha

Ovo mi se izrazito svidjelo jer su mi efekti bili poznati. Kada su pisala imena onih što su sudjelovali pola sam ih prepoznala. Sve u svemu bilo je odlično, a najviše mi se svidio film „Smrtonosni selfie“, bilo je stvarno jako zanimljivo i svi smo umirali od smijeha. Nadam se da će sljedeće godine biti još zanimljivije i smiješnije.

Mia Jakelić (12)

Čudan glas

Ovo je bilo baš fora! Filmići su bili super, a likovi s kandžama su bili opaki. Bila sam ponosna, kada se prikazivao moj kratki filmić s ulicom plesa. A kada se moj glas puštao, pokrila sam oči da me nitko ne vidi jer moj glas na snimci zvuči jako, jako čudno. Za filmiće nemam puno komentara, ali za radionicu mi nedostaju voditelji: HONZA I KAROLINA. I, naravno, radujem se jako sljedećem susretu na 56. MDF-u.

Nika Vlahović (12)

Kratak film

Ova godišnja projekcija filmova mi se nije svidjela jer igrani film nije duže trajao. Volio bih da je i ove godine bilo radionica dokumentarnog filma.

Pablo Paić (13)

Narasli im nosevi

Na ovome su bili svi filmovi i animirani filmovi dječjih radionica. Često su djeca vrištala jer su prepoznavala glumce u filmovima. Animirani filmovi su bili odlični. Skoro svi animirani filmovi su bili prepuni mašte. Posebno su mi se svidjeli animirani filmovi na temu laži. Djeca bi pričala priče koje nisu istinite. Slušateljii tih priča su skužili da su lažne i počeli s rugati djeci koja su pričala, a djeci bi narasli nosevi Pinocchia.

Tara Šolić (10)

Anonimna prijateljica

Početak mi se jako svidio jer su likovi u crtiću nacrtani da je to bilo preslatko. Jedan od nasmješnijih djelova bio je kad je psić u početku filma ispustio vjetar iz čista mira. U tome je filmu sudjelovalo toliko ljudi koje poznajem da sam htjela sići dolje, otići na pozornicu i zagrliti ih te čestitati pred svima, ali to bi bilo čudno! Također je sudjelovala moja najbolja prijateljica koju neću predstaviti jer ona želi ostati anonimna!

Katja Frua (14)

Vrištale za fanove

Ova predstavljanja filmskih radionica su mi se jako svidjela. Sve mi je bilo zanimljivo posebice promocija igranog filma. To mi se najviše svidjelo jer je bilo jako smiješno. Začudilo me koliko je djece puno sudjelovalo u tim radionicama. Iznenadio me je prijatelj koji je išao sa mnom na jednu drugu radionicu. On je cijelu animaciju sam režirao. Malo su me Mia i Benisa živcirale jer su vrištale za svoje fanove.

Marin Belak (12)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže