Smiješno čudovište: Dobro, zanimljivo, dosadno i čudno

‘Smiješno čudovište’ Male scene iz Zagreba oduševilo je publiku. No, novinari Nore naoštrili su svoja kritička pera…

Ah, ta dob…

Jako dosadna predstava namijenjena vrtićkoj dobi. Glumci su se jako dobro pripremili da nasmiju djecu. Predstava je trajala više od očekivanog.

Nepotpisano

Dosljedan do kraja

Ovu predstavu sam pogledao do kraja, ali mi se nije svidjela. Neprestalno sam mislio o pizzi s kukuruzom koju na kraju ipak nisam dobio.

Duje Šupe, 11

Pouka je važna

Meni je predstava bila dobra, ali ipak jako tužna. Predstava je bila jako poučna. Ja sam naučila da nikad drugog ne ismijavaš, makar on bio slijep.

Ena Škarica, 10

Nekima čudna

Ova predstava mi je bila čudna. Glumci su se trudili nasmijavati publiku sa stvarima koje su radili, ali mene je nasmijalo tek nekoliko stvari.

Roko Arbutina, 11

Špic pod svaku cijenu

Ova predstava mi se jako svidjela, ali poželjela sam da nema ovoliko male djece koja su se smijala na svaku riječ. Pouka koju sam shvatila je kada si drugačiji drugi te ne primaju u društvo. Toliko glasno kao u kazalištu nije bilo ni u McDonaldsu. Imali su toliko lijepe lepeze kiselo-bijele boje. Svaka pohvala ide slijepoj glumici koja ima preslatkog crnog pesekića! Obožavam kazalište ”Mala scena”. Oduvijek sam htjela imati psa kao ona, njemačkog špica.

Nika Vlahović, 11

(Nora možda NIJE pogledala završetak!)

Predstava mi je bila dobra i zanimljiva. Najviše mi se svidjelo čudovište. Kraj je bio očekivan i lijep.

Nora Krnić, 10

Dosadno i čudno

Predstava mi je bila jako dosadna i čudna. Trajala je više nego što je trebala. Glumci su razgovarali s publikom i postavljali im pitanja. Djeca su se smijala ponašanju glumaca.

Ana Rodin, 11

Demotivirani i očajni Marin

Kada sam pročitao naslov predstave mislio sam da je smiješna, ali ispostavilo se drukčije. Ona je otišla u daleke smjerove koje nisam mogao ni zamisliti. Nije bila za uzrast koji sam mogao pratiti. Čak se predstava odužila, što me dodatno demotiviralo!!

Marin Belak, 11

Uspjeli su, dječji osmijeh je tu

Jučerašnju predstavu Smiješno čudovište izveli su zagrebački glumci kazališta Mala scena. Priča nam govori o čudovištu Bekkanko koje je drugačije jer nije strašno. Ljudi ga se ne boje već mu se svi smiju i rugaju. Iskreno, od ove sam predstave očekivala puno više jer me Mala scena uvijek oduševi, ali ova me stvarno razočarala. Ništa mi se nije svidjelo niti sam shvatila bit same predstave, a mislim da nisu ni oni najmlađi koji su se smijali svakom njihovom pokretu. Ali, i to je nešto. Barem su osvojili dječji osmijeh. To je ionako na ovom festivalu najvažnije.

Paula Čičmir, 14

Stalno ponavljanje

U početku je bilo dosadno i malo glupo. Stalno su ponavljali smiješno čudovište, smiješno čudovište, što mi je jako išlo na živce. Pri sredini je počelo biti zanimljivo. Uglavnom su glumci puno razgovarali s publikom što me se dojmilo. Predstava je namijenjena mlađoj djeci od mene, ali svejedno je bilo zanimljivo.

Nika Ćoraš, 11

Auditivni doživljaj

Predstava Smiješno čudovište mi se nije svidjela jer je bila namijenjena za djecu mlađe dobi. Kad sam pročitala naslov predstave mislila sam da će biti zanimljivija, ali razočarala sam se. Kostimografija je bila jako loša što je potpuno pokvarilo vizualni doživljaj predstave. Ništa bolji nije bio ni auditivni doživljaj i moram priznati da su me glasovi čudovišta pomalo iritirali. Mlađa djeca stalno su se smijala pokretima i glasovima triju čudovišta, ali meni ništa nije bilo smiješno ni zabavno. Unatoč tome što je predstava bila jako dosadna publika je glumce nagradila velikim pljeskom.

Lucia Kostelac, 12

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže