SLONIĆ DIŠTONIĆ: Super i uzbudljivo!

Gradsko kazalište lutaka Split

 

Ova predstava mi je najbolja dosad. Glumili su glumci i lutke. Najdraža lutka mi je bila kraljica Arija, ali mi se svidio i slonić. Predstava je bila jako smiješna, pogotovo za mlađu publiku. Glazba mi se jako svidjela. Na platnu su bili titlovi i zanima me čemu su služili. Možda je bilo za gluhe, a možda zato što su glumci nerazumno pričali.

Tjaša Barišić, 11

Predstava mi je bila super, bila je jako uzbudljiva. Jako mi se svidjelo to što je u predstavi bilo natjecanje u pjevanju. Najbolji dio predstave mi je bilo kada su pjevale vesele note. Svi izvođači na natjecanju su bili super, ali najbolja mi je bila klapa Maslinovo ulje. Jako mi je drago što su na kraju svi natjecatelji pobijedili i osvojili nagradu.

Tonka Jukić, 11

Predstava je bila polulutkarska, poluglumačka. Tema je bila kraljevsko natjecanje za zlatni akord u kojem nastaje komplikacija. Pouka je ne donosi odluke dok si ljut. Predstava mi se jako svidjela. U predstavi su cijelo vrijeme pjevali. Najviše od svih likova mi se svidjelo prase. Ovu predstavu bih preporučio ljubiteljima lutaka, plesa i glazbe.

Andrija Radinić, 12

Tema predstave je bila natjecanje tko će dobiti zlatni akord. Glumci su jedan dio glumili kao lutke, a drugi tijelom. Ovakvu predstavu sam prvi put vidio. Predstava mi se svidjela. Preporučio bih je svim uzrastima.

Josip Vujić, 12

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže