Sebični div: Predstava koju su postavili naši Norci!

Valjda zato i pršte pohvale u tekstovima…

Zamjerka tehničkoj službi

Danas sam na festivalu umjesto u ulozi gledatelja bio u ulozi glumca. Glumio sam diva u predstavi ‘Sebični div’. Za predstavu ne smijem ništa govoriti jer sam u njoj glumio, samo moram prigovoriti tehničkoj službi jer mikrofoni nisu radili cijelo vrijeme.

Marko DIV Samodol, 13

Prijatelji iz razreda

Predstava mi se jako svidjela jer su glumili moji prijatelji iz razreda. Najsmješniji mi je bio Marko u liku diva koji je bio sebičan. Lutke su mi bile jako dobro izrađene. Predstava za pet.

Marin Belak, 11

Duje je mljeo!

Predstava mi je bila perfektna, možda se pitate zašto. Hmmmmmm. Moji prijatelji su glumili u njoj. Bila je briljantno izvedena, jedini problem je što je Duje cijelo vrijeme mljeo. Sebični div je naravno bio Marko Samodol, naravno burek. Pa tko bi drugi bio kad Marko najbolje glumi. Nakon predstave sam žurila na sladoled.

Nika Vlahović, 11

Mikrofoni nisu radili

Ova predstava mi se svidjela, ali jedina zamjerka su bili mikrofoni koji nisu radili. Sve ostalo je bilo super.

Lucijeta Laća, 12

Kratko i jasno!

Meni se predstava jako svidjela.

Nika Manojlović, 12

Nije zamjerila dječačiću

Predstava mi se jako svidjela. Djeca su bila opuštena , razigrana i vesela. To je bila karika koja me privukla da pogledam predstavu. Djeca su glumila pomoću lutaka koje su pomno izrađivali i najvažnije s ljubavlju. U jednom trenutku je mali crni dječačić pao preko štapa i srušio veliko bijelo platno, ali zamislite uopće mu nisam zamjerila jer sam znala da je bilo slučajno. Od glumaca mi se najviše svidio mali crni dječačić koji se unatoč svom padu podignuo i nastavio s glumom. Naravno , najviše mi se svidio kraj predstave jer je i ova predstava kao i većina drugih imala sretan kraj. Sebični div je na kraju postao dobar.

Lucia Kostelac, 12

Glumci se trudili

Meni ne baš pozanto djelo pisca Oscara Wildea. Ozvučenje nije bilo dobro, mikrofoni su slabo radili, ali najvažnija stvar je bila da su se glumci trudili. Predstava mi se jako svidjela.

Ivana Džojić, 13

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže