SASTANAK NA PIK-NIKU: Nekima smiješna, nekima onako…

Contact of Diffusion, Bruxelles, Belgija (HNK u Šibeniku)

Ova predstava je mjuzikl na engleskom i francuskom jeziku. Govori o gđici Flower koja odlazi na piknik sa svojom simpatijom. Na pikniku otkriva da je i on zaljubljen u nju. Uz veselu pjesmu predstava ima odličnu radnju. Predstava mi je odlična, ali jedina primjedba mi je što nije samo i isključivo na hrvatskom jeziku. Još jedna zanimljivost je da su koristili 11 glazbala.

Kate Berović, 10

U ovom mjuziklu su dvoje ljudi koji se sastaju na pik-niku zaljubljuju jedno u drugo uz puno glazbe. Oni su nam svirali s puno instrumenata, a uz to su pjevali i pričali na francuskom i engleskom.

Ema Bogdan, 10

Predstava je bila o paru koji su išli na piknik zajedno. Na pikniku su se događale neobične stvari, npr. slon u šumi. Meni je predstava bila nerazumljiva i dosadna. Nekima je predstava bila romantična, ali meni se nije svidjela.

Niko Rudan, 11

Ovo je romantičan mjuzikl. U predstavi je bilo smiješnih dijelova. Svidjelo mi se što je sudjelovala publika. Bilo je tijekom predstave monogo upada djece. Publika je sudjelovala i pljeskala dok su glumci pjevali. Na izletu im je bilo zanimljivo i bolje su se upoznali. Bilo je plesa i pjesme i bilo je super.

Matija Tia Šavić, 12

Ova predstava je bila komedija koju je gluumio jedan zaljubljeni “par”. Glumile su razne životinje, od žabe do slona. Dok je žena glumila slona jedno dijete iz publike je viknulo: “Slon ti neće ništa!” Predstava je bila jako smiješna i zanimljiva, štoviše to nije bila predstava, to je bio mjuzikl. U jednom trenutku svi su se ustali i počeli plesati zajedno s njima. Ovo je predstava u kojoj je atmosfera bila najvrednija, to se svima svidjelo.

Anamaria Vuletin, 12

Sastanak na pik-niku je mjuzikl. Izvodili su ga dva glumca (jedan par). Svidjelo mi se što su i nas uključili u predstavu. Bilo je dosta pozitivne energije, dosta djece se smijalo i pljeskalo. Sve u svemu predstava je bila OK.

Sara Uzelac, 13

Predstava je bila smješna i bilo je dobre glazbe. Plesali smo i bilo je OK. Predstava nije bila loša, a nije ni bila dobra.

Emil Vlahov, 10

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže