‘Šaljivo odlična’ predstava

Nora o ‘Šegrtu Hlapiću’

ODUŠEVLJENA

Već iz samog imena predstave na ljetnoj pozornici možemo zaključiti koja je kazališna družina izvodi. Glumci i lutkari su na zanimljiv način izveli svima već poznatu priču ”Šegrt Hlapić”. Tijekom predstave glumci su ostvarivali kontakt s publikom, čak su i maloj djeci dali slane štapiće. Kazališna družina nije izmamila osmijehe samo na dječja lica, već i na licima odraslih. Svake pohvale!

Paula Čičmir (14)

ZA SVE SU KRIVE DVIJE GODPOĐE

Predstava bi nam bila zanimljivija da nije bilo dvije gospođe koje su održavale red među publikom. Oduševljeno su pratile predstavu pazeći da nitko ne izusne ni riječi. Bile su jako uživljene u žandarsku ulogu.

Kristina Vukelja (14) i Matea Magdić (14)

ODLIČNA

Djeca su uživala u komunikaciji s publikom, čak su glumci dijelili štapiće tijekom predstave. Tijekom cijele predstave djeca su očekivala novu šaljivu scenu. Spoj lutaka i glume je pravi pogodak!

Lorena Nanjara (15)

OTIŠLA PRIJE KRAJA

U početku mi je predstava bila odlična, ali kada sam vidjela lutke razočarala sam se, pa ja ne volim takve predstave!!!!!!! Draže bi mi bilo da su glumili samo glumci bez lutaka.

Marta Šarlija (11)

BEZ LUTAKA MOLIM

Predstava je na početku bika zabavna dok su se svi glumci prestavljali, ali nažalost taj dio je bio kratak i ubrzo je uslijedio onaj lutkarski dio, koji nije bio tako zanimljiv. Glumci nisu glasno govorili tako da mi iz gornjih redova nismo uspjeli čuti ništa. Čini mi se da glumci nisu dali sve od sebe.

Lucija Friganović (13)

PLJUGA

Predstava mi se jako svidjela, najdraži ujedno i najsmješniji lik bila je bakica. Početak je bio jako zanimljiv, glumci se dobro našalili. Najveće iznenađene je bilo kada sam ugledala lutke! Otišla sam prije kraja i pridružila se negodovanju!

Nika Manojlović (12)

ODBJEGLA GLEDATELJICA

Predstava je bila lutkarska, iznenađena i razočarana, unatoč dobrim glumcima bila sam primorana napustiti svoje mjesto u publici.

Lucijeta Laća (12)

JAKO DOBRO

Sve u svemu super. Glavni likovi Gita i Hlapić, kao što nam je i poznato. Nije bila poput ostalih predstava dosadna i zato mi se svidjela.

Ena Škarica (10)

BILA SAMO 10 MINUTA I VEĆ JOJ JE DOSADNO

Na početku predstave bili su glumci, a kasnije su upravljali lutkama. To mi se nije svidjelo, pa sam otišla poput odmetnika.

Nika Grbelja (13)

IMPRESIONIRAJUĆE

Početak je bio jako zabavan i najviše mi se svidio pristup i kontakt glumaca s publikom. Glumci su bili jako ljubazni prema gospođi s fotoaparatom, čak su ponudili i djeci štapiće. Publika se neprestalno smijala!

Tare Sara (12)

OČARANA NIKA

Predstava je bila šaljivo odlična. Da sam bar bila u prvom redu kad su glumci dijelili slane štapiće, obožavam ih!!!!!!!!!! Predstava je bila jako zabavna, da sam čak zapamtila i pjesmicu : ” Hej male djevojčice, kuda ćete pješice?”. To je moja mama pjevala cijelo vrijeme. Dok je Hlapić spavao kraj Gite na balkonu obližnje vijećnice mačka je damski šetala po balkonu i sve su oči bile uperene u nju…mislim, skoro sve. Uzmakal je iza stupa i tako smo mogli u miru uživati u gablecu! Ja sam za gablec htjela Dorina čokoladu, cedevitu bazga limun i čips.

Nika Vlahović (11)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže