ROBINSON CRUSOE: Bole leđa i noge

Film na Gorici

Neka glazba na Ljetnoj
Ovaj film sam odlučila pogledati zato jer je na Ljetoj bila neka glazba. Film je bio ustvari crtić tako da se vjerovatno više djeci svidio. Voljela bih da je bio neki film, ali sve u svemu dobro je bilo.
Marta Šarlija

Ali hej!!
Moram priznati da ovaj crtani nije ništa slično onom što sam gledao na svom CD-u. Svejedno, fokusirajmo se na publiku koja se gađala kokicama i svim ostalim što su mogli dohvatiti, također su pričali cijelo vrijeme. Cijelo sam vrijeme sjedio na tvrdom kamenu poput drugih. Ali hej, sjedio sam i na tvrđem.
Emil Erak (14)

Huligani s Gorice
Film mi je bio dosadan, ustvari da budem iskrena ne znam, nije mi se dalo pratiti. Tako sam odjednom došla na ideju da gađam ljude kokicama. Sa mnom su bili moji prijatelji koji su upravo došli iz Zagreba, Mila i Ivan. Mila je mene i Ivana uporno pokušavala uvjeriti da ne gađamo ljude jer to nije u redu, ali kada je Ivan bacio prvu kokicu, i ja i Mila smo pomahnitalo započeli paljbu. A kada bi se netko od naših kokičarskih žrtava okrenuo mi bi smo pojeli kokice koje su nam ostale u rukama i pravili se da ne znamo ništa ni o čemu. Kada nam je ponestalo kokica osmislili smo novu bojnu strategiju – otišli smo do aparata za kokice, iza njega je stajala hrpa praznih vrećica koje smo uzeli. Kada smo se vratili na svoja mjesta zgrušavali smo vrećice i počeli se gađati njima. Sve je bilo jako zabavno jer su se svi okretali upitnim, čak ljutim pogledima na licima. Naravno, nitko nije ni posumljao na nas, sve do jednog trena kada se jedan dečko ljutito okrenuo prema nama. Jel dosta! Jel dosta! Jel dosta više!!! Vikao je, a mi smo se samo pokupili i rekli aha…
Mirna Lani Avdagić (13)

Dobiti postignuće
Film mi se svidio zato što je zabavan i maštovit. Bio je poučan. Najbolje mi je kad su gradili kuću zajedno. Zato što timskim radom uvijek dobivaš postignuće.
Lana Abramović (9)

Kao Badnja večer…
Film uopće nisam gledala. Tijekom cijelog filma sam pričala, dopisivala se na mobitel i gađala kokicama. I drugoj djeci je film bio dosadan, pa su samo pričali. Neki drugi filmovi koji traju sat i pol mi brzo prođu, ali ovaj film mi se otegao kao Badnja večer. Jedva sam dočekala da film završi.
Petra Grubišić (10)

Jedna zamjerka
Išla sam na Goricu. Gleadala sam Robinson Crusoe. Film je bio zabavan. Premda sam pola filma pričala s prijateljicama Katom I Lucom, uspjela sam pratiti i film. Imala sam jednu zamjerku. A zamjerka je što je na jednom dijelu filma nestao zvuk. Ali ostatak filma je bio super i sa zvukom. Uglavnom meni je bilo zabavno.
Lucija Brajković (10)

Zapušteni otok
Ovaj crtić mi se jako svidio zato što je bio avanturistički i smiješan. U njemu se radilo o čovjeku koji je brodolomom došao na zapušteni otok. Ovaj film je nasmijao manju djecu u publici. Ovaj film j bio jedan od meni boljih filmova, baš zato što je bio avanturističan.
Katarina Veleglavac (10)

Uvijek se vraća
Ovaj crtani po meni je dugo trajao. Mislim ne bi bilo problema da sam imala udobnu stolicu i kokice, ali ne. Mene uvijek bole leđa i noge nakon sjedenja. Svaki put kažem da više neću ići na Goricu, ali uvijek se vratim.
Lucijeta Laća (14)

Hoćemo stolice na Gorici!
Ovo je prvi film koji sam gledao na Gorici ove godine. Bio je dobar, ali moja leđa nisu. Jedva sam izdržao tih sat i pol, ali film je bio stvarno dobar. Grafika je bila na svjetskoj razini. Na Gorici je bilo dosta djece. Volio bih poručiti MDF-u da uvede stolice na Gorici jer bi se onda film puno bolje pratio. Moram spomenuti jedno djete od 10 godina koje je svaki trenutak doživljavalo bolesnim smijehom i objašnjavao mi je cijelo životinjsko carstvo u filmu, što mi je dosadilo.
Marin Belak (13)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže