RITMIČKE ČAROLIJE: ‘Zajedno rade da bi postigli nešto’

Gimnastički klub Šibenik – Dalmacija (Trg Pavla Šubića I.)

Super zabava

U gradu, ispred kazališta bio je nastup ritmičke gimnastike. Izvođači su imali lijepe kostime. Nastup je bio vrlo interesantan. Najbolji dio je bio kad su plesale sa obručima. Nisam stigla točno na početak, ali sam se super zabavila.

Petra Brkičić (11)

I ona zakasnila

Danas sam ispred pivnice Liro gledala nastup ritmičarki. Premda treniram sportsku gimnastiku bilo mi je zabavno gledat ritmičarke s njihovim rekvizitima. Najviše mi se svidjela ritmičarka s kolutom. Svidjeli su mi se njihovi kostimi, frizure i šminka. Malo sam zakasnila, ali sam ih ipak vidjela. Nastupi su mi bili super i sljedeće godine ću ih opet gledati.

Lucija Brajković (11)

Murterani oduševili

Gimnastički nastupi su mi se jako svidjeli. Bilo je raznih izvedbi s raznim rekvizitima. Posebno su mi se svidio Murterski klub koji je svojom izvedbom oduševio sve ljude.

Lana Abramović (10)

Solistički i grupni nastupi

Dana 20. lipnja 2017. održao se nastup raznih gimnastičara. Sadržavala je solističke i grupne nastupe. Draži su mi bili solistički nastupi zato što su bili zanimljiviji i nisu mogli biti usklađeni kao grupe. Također su mi se svidjele dvije grupe, to su grupa iz Murtera i grupa iz Šibenika

Marijeta Jolić (11)

Nastupila i rodica

U gradu ispred hotela Jadran održalo se nekakvo gimnastičko natjecanje i nastupi. Više su mi se svidjeli solo nastupi zbog preciznosti i koreografije. U solo nastupima ima više kemije i bolji su pokreti, a i kostimi su ljepši. U koreografijama i grupnim plesovima je dobro to što rade zajedno i to što je lijepo vidjeti da se plesači slažu i da su u dobrim odnosima. Osim što se u koreografijama partneri (plesači) slažu oni rade zajedno da bi postigli nešto. To baš i nisam vidjela u ovim koreografijma, ali vidjela sam timski rad i prijateljstvo između plesača. I u solistima i u koreografima sam vidjela kemiju i osmijeh na njihovim licima što znači da su zadovoljni onim što rade. Plesači su se u svojim plesovima koristili rekvizitima kao što su obruč, lopta i traka, a bilo je i slobodnih plesova (bez rekvizita). Meni su se ovi nastupi jako svidjeli, a pogotovo jer je moja mala rodica nastupala i bila je preslatka, a ona je Barbara Mirić.

Chiara Gostijanović (11)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže