Posvećenje proljeća: Perfektno, bez greške!

Škola suveremenog plesa Ane Maletić oborila je norce s nogu…

Oborilo je s nogu

Večerašnji performans sa šesnaest plesača iz Škole suveremenog plesa Ane Maletić (mislila sam da je gđa Maletić ona žena u zelenim hlačama i bijeloj lanenoj košulji, ali doznala sam da je preminula prije 30-40 godina) iz Zagreba, oborio me s nogu. Kako sam bila na probi dva sata prije prave izvedbe, prisustvovala sam kratkom dogovoru glumaca/plesača i koreografa. Koreograf im je davao savjete i nekakve upute te ih je ispravljao u pojedinim dijelovima, iako sam ja čak i probu smatrala perfektnom, a tek nastup… bez greške. Čestitam glumcima/plesačima koji su punih 50 minuta plesali i izvodili razne figure. Zahvaljujem se Eni koja je imala uvodnu točku čitanja o Stravinskom, autoru ”Posvećenja proljeća”. Dok je isprobavala mikrofon, rekla je: ”Ivana je najljepša!”, a mikrofon je nakon toga istog časa proradio.

Ivana Džojić, 13

Franka je pričala

Plesni performans škole suvremenog plesa Ane Maletić bio je super. Jedini problem bila je Franka koja nije prestajala pričati. Marko, mislim da je ipak bilo obrnuto. Glumci su bili super i na tome im čestitam.

Marko Samodol, 13

Gospođa u bundi

Oprostite što dugo nisam pisala jer sam uzela godišnji odmor od dva dana. Na predstavi sam doživjela iznenađenje. Na pozornici se pojavila gospođa u bundi (čudim se kako joj nije bilo vruće), pa nisam znala je li to namješteno ili nije znala naći put kući. Tamo je stajala jedna teta koja je slikavala svoju djevojčicu, buduću rusku plesačicu, umjesto da gleda predstavu. Ja sam samo obraćala pažnju na nalakirane nokte, na raspuštenu kosu. Kod nas u našoj plesnoj školi za balet i ritmiku Zagreb to nije dopušteno. Posebno na nastupu!!!

Nika Vlahović, 11

Prejaka glazba

Predstava mi se jako svidjela. Plesači su izvrsno plesali i zaslužuju svaku pohvalu. Jedini problem je bila prejaka glazba.

Tina Gostijanović, 12

Kao da nije bilo publike

Predstava suvremenog plesa bila je odlična i jako mi se svidjela. Svi plesači su bili uživljeni u ulogu i plesali su kao da nema publike. Od svih plesača za mene je najbolja glavna plesačica.

Lora Samodol, 13

Zanimljivo pri kraju

U početku je gospođa pričala o povijesti škole suvremenih plesova. Koreograf je Matjaž Farić. Predstava mi je u početku bila dosadna, a pri kraju je počela biti zanimljiva.

Ena Škarica, 10

‘Ubili su!’

Suvremeni ples, nešto prekrasno. Plesači su ovu predstavu izveli odlično. Bili su uživljeni u ples. Pokreti su bili izvanredni, raskošni. Glavna plesačica je uvela toliko života u predstavu. Nikada nisam vidjela ljepšu izvedbu suvremenog plesa. Polaznici „Škole suvremenog plesa Ane Maletić“ svaka vam čast, ubili ste!

Nika Grbelja, 13

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže