Pola-pola: Razvod roditelja uz glasnu glazbu

Koprodukcija Teatra EXIT, Teatra Poco Loco i Kazališne družine Pinklec (Ljetna pozornica)

‘Oćemo još!
Ova predstava mi se jako svidjela. Govorila je o životu, razvodu i posljedicama nakon razvoda. Ja mislim da su glumci odlično prikazali što su htjeli, a to je kako je djetetu kojem su roditelji razvedeni. Nadam se da će do kraja festivala biti još ovakvih predstava.
Lucijeta Laća (13)

Sve od sebe
Ova predstava je bila definitivno najbolja do sad. Bilo je baš taman svega, pjesama, glume, ma svega! Govorila je o rastavi roditelja što mi i nije baš draga tema. Hvala Bogu što to nisam doživjela i nadam se da neću jer vjerujem da je stvarno katastrofa. Glumci su se za razliku od dosadašnjih predstava baš dali sve od sebe. Sve pohvale.
Marta Šarlija (13)

Jaka glazba
Ova predstava mi je jedna od najboljih. Sviđa mi se to što je za tinejdžere i govori o problemu koji je u društvu svakodnevan, ali me smetalo što su ljudi stalno šetali, ali sam uspjela pratiti. Sviđalo mi se to što su cijelu priču prikazali kroz koncert i kroz jaku glazbu. Na kraju je bilo lijepo završilo i svi su pljeskali.
Nika Ćoraš (13)

Strašne stvari
Predstava je bila zanimljiva i među boljim koje sam pogledala. Omiljeni su mi likovi Andrija i Nika jer su me naučili da ne trebamo uvijek slušati misli jer tako možemo postići strašne stvari. Svidjelo mi se to što je predstava bila glasna, ali nije zbog onog dijela svađe. Kraj me podučio da ne ide sve uvijek po planu.
Marijeta Jolić (10)

Markantne scene
Ova predstava mi se jako svidjela i mislim da je najkvalitetnija predstava do sada na festivalu. Predstava govori o dječaku Andriji. Govori također o djevojčici Niki čiji su roditelji u procesu razvođenja. Mislim da je tema dobro pogođena jer se u zadnje vrijeme brakovi raspadaju, tako da je ova predstava prikazala da ima još takve djece i da netko suosjeća s njima. Glumci su dobro odradili svoj posao i vjerno upriličili vrlo markantne scene. Jedino mislim da je glazba bila preglasna, tako da su slobodno mogli prrije početka predstave podijeliti čepiće za uši. Predstava je bila vrlo upečatljiva i svakome bih preporučila da je pogleda.
Mirna Lani Avdagić (13)

Loši odnosi
Predstava mi se isprva činila glupom, ali samo početak je bio glup. No predstava mi se poslije jako svidjela. Scenografija je bila odlična. Glumci su bili uživljeni u svoje uloge i izmjenjivali su kostime. Glazba je odražavala predstavu. Glazba je većinom bila rock, a glumci su pjevali. Predstava je nekim dijelom bila socijalne tematike zbog obiteljskih odnosa koji nisu baš najbolji. Glavna glumica je na kraju pronašla sreću u životu i zaljubila se u najboljeg prijatelja. Tinejdžerima koji imaju problema u životu preporučam da pogledaju!
Sara Raić (14)

Tužno
Predstava u kojoj se govori o djevojčici sa rastavljenim roditeljima. Predstava je bila tužna pa mi se baš i nije svidjela. U predstavi je svirala rock glazba pa je bilo jako glasno. Glavni lik je djevojčica Nika i njezin prijatelj Andrija. Unatoč tužnom početku, imali smo sretan završetak.
Ivan Mehić (13)

Metalic glazba
Ja već dugo idem na Ljetnu i bio sam jako oduševljen svim predstavama, ali ova je stvarno vrh. Predstava je bila vezana oko rastavljenih roditelja i njihove djece koja su bili najbolji prijatelji, Nika i Andrija. Ljetna je bila popunjena do zadnjeg mjesta. U predstavi su glumci svirali metalic glazbu koja je publiku držala u ritmu. Inače, jako je tužno kad su ti roditelji rastavljeni i ova predstava je dokaz tomu. Predstava je imala elemente socijalnih problema i ljubavi između Nike i Andrije. Predstava je po meni bila odlična. Bilo je svega, glazbe, svađe, dernjave. Svima je bio najzanimljiviji kraj u kojem se Nika i Andrija poljube i zaruče pred svima. Na kraju glumci su ispraćeni ovacijama i pljeskom koji su sigurno zaslužili.
Marin Belak (13)

Bez teksta
Jučer se na ljetnoj pozornici održavala predstava Pola-pola koja je sve ostavila bez daha. Odmah na početku donijela je je dinamičan i poseban ugođaj koji je cijelu publiku zainteresirao za tijek radnje. Ova predstava prikazuje težđak period života djevojčice Nike koji je protekao razvodom njezinih roditelja. Cijelu predstavu preti dinamična, glasna i histerična glazba. Najljepše u predstavi mi je to što je puna emocija te me iako nisam baš osjetljiva natjerala suze na oči. Osjetilo se da su glumci napravili puno posla i unijeli sebe u predstavu jer je publika ostala bez teksta i cijelo vrijeme željno iščekivala. Najviše mi se svidio Andrija koji je uvijek pružao razumijvanje i suosjećajnost za sve, a najviše za Niku. Iako je ova predstava imala tužnu temu, na kraju je bio ” happy end”! Ova predstava je bila jako poučna i dokazala je da nas roditelji vole bez obzira na sve.
Antonela Kovač (13)

Odlično, jer je zanimljivo
Predstava je bila odlična, jer je bilo zanimljivo. Već dugo nisam gledao bolju predstavu. Govorilo se o razvodu braka. Majka i otac su se uvijek svađali jer su imali životnih problema. Najbolji dio mi je bio zadnji jer je Andrija zaprosio Niku i poljubili su se.
Tin Vidović (13)

Mijenjanje osobnosti
Predstava mi se svidjela, ostavila me bez teksta. Efekti su nejvjerovatni. Bilo je glumaca koji su se u predstavi odlično snašli i u par sekundi uspješno mijenjali osobnosti. Primjetila sam da je čitava publika bila zainteresirana te su svi glumci dobili najsnažniji pljesak koji sam ikad čula.
Lucija Radetić (14)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže