Pokvarene igračke – akrobatska predstava koja hipnotizira

Predstava udruge Kam-HRAM, Centra novog cirkusa, na Novoj sceni

Zanimljive akrobacije

Predstava mi se svidjela zato što su izvodili svakakve akrobacije i to mi je bilo zanimljivo. Žonglirali su, plesali… To se svoj djeci svidjelo. Svi su se počeli veseliti kad je počeo Frozen.

Lana Abramović (9)

Pljesak svakih pet minuta

Nastup je bio super jer su spojili glumu, gimnastiku i akrobacije. Glumci su bili do 16 godina. Ljudi su pljeskali svakih pet minuta i divili se akrobacijama. Meni se nastup jako svidio.

Ven Šimac (13)

Nasmijana dječja lica

Predstava je bila veoma zanimljiva…djeci. Ja san doduše umrla od dosade, ali mi je bilo drago vidjeti sva ona nasmijana lica petogodišnje djece koja su se gurala za prvi red da bi mogli što bolje vidjeti predstavu. Čovjek koji je stajao ispred mene imao je hlače do koljena i prozirne ženske najlonke. Do njega je stajala žena sa zaljepljenom kesom za nogu. Nisam se stala smijati pola sata, pa sam otišla nakon što se moj osmijeh pretvorio u gušenje. Tako sam se osramotila da sam se zacrvenjela…Svi su me gledali osim djece koja su bila hipnotizirana predstavom. Pouka priče: Ne sramotite se na javnim mjestima jer bi…ukratko ne budite kao Katja.

Katja Frua (15)

Prekrasni kostimi

Predstava “Pokvarene igračke” je jedna akrobatska predstava. Bilo je puno prekrasnih kostima. Nastup mi se jako svidio. Glumci su imali od 9 do 15 godina. U predstavi se radi o radosti i rasplesanih igračaka sve do jednog dana kada su se pokvarile. No tada je stigao liječnik i zaplesao s njima i tako ih ozdravio.

Lovre Šanić (11)

Mnogo smijeha

Predstava Pokvarene igračke bila je zabavna. Bilo je mnogo djece i odraslih. Djeca su se smijala i zabavljala. Predstava je bila akrobatska u kojoj su djeca bila igračke. Ova predstava se odvijala vani i bilo je mnogo smijeha.

Jan Kalauz (12)

Puno odricanja

Ovaj nastup mi se svidio pošto se vidi koliko su gimnastičari i gimnastičarke uložili truda, hrabrosti, muke i odricanja u svoje plesove. Radili su jako teške pokrete i vratolomije. Plesove su izvodili na plesnoj svili, na podu, na vrtećem kolutu i na trapezu. Radili su svakakve akrobacije koje su oduševile publiku, ali ipak tu treba puno odricanja i posvećenosti plesu. Dva dječaka su se dodavali s jojom, a kada bi ga htjeli uhvatiti, uhvatili bi ga u trenutku pada. I ostala djeca su se trudila to izvesti. Sve je to zajedno bilo odlično, ples i dodavanje s jojom. Na kraju su se lijepo poklonili i pokupili svoje stvari. Sve te izvedbe zajedno su bile prekrasno izvedene još i uz muziku. Bilo je nevjerovatno i neopisivo!!! Meni se puno svidjelo, oduševila sam se.

Chiara Gostijanović (10)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže