Pisma Ivani Badžim: Hvalaaaa i vidimo se opet!

Zadnji zadatak u Nori bio je napisati pismo voditeljici Ureda MDF-a (u daljnem tekstu: ravnateljica).

Samo želim reći da je festival odličan, ali fali uličnih zabavljača. Tada svi (čak i oni na ulici) osjećaju da je festival u zraku. Ali inače, festival je odličan, a “Matilda” je zaista odlična. Festival mi je zaista super.

Marta Živković (10)

Imam primjedbi na ovaj festival. Htjela bih vam reći da mi smeta što se na otvaranje i zatvaranje može ući samo s kartama. Sve ostalo je dobro.

Tonka Juras (10)

Drago mi je što ste nastavili održavati ovaj festival, zato što za vrijeme održavanja festivala steknem nova prijateljstva i naučim ponešto iz hrvatskog. Nadam se da će tako biti i dalje. Želim vam ugodne praznike.

Sara Koljnrekaj (14)

Zavidim vam na ovom poslu. Mogu vam samo reći da ga sjajno obavljate. Festivali su sve bolji i bolji. Predstave su odlične! Jako mi je drago što je ovoliko radionica, što djeca sudjeluju njima. Voditelji su najbolji! Hvala vam puno. Pozdrav iz NORE!

Valentina Podrug (12)

Draga ravnateljce MDF-a festival je bio odličan. Bilo je mnogo radionica, a ja sam bila u novinarskoj radionici. Tamo je super. Gledala sam mnogo dobrih predstava. Zabavila sam se i nadam se da će tako biti i sljedeće godine.

Ana Konjevoda (10)

Ovaj festival mi je bio malo bolji od prošlog. Ove godine su mi dosta bolje predstave u Kazalištu, mnogo mi se više sviđaju oni Svemirci ispred kazališta. Ono što mi se mnogo sviđa je to što skoro svake godine imate Magistar ludi man band i od prošle godine ste doveli Pričopričalicu. Posebno mi se svidjela Pikolina zipkaaa ziba. Hvala Vam na festivalu, Vaša Tara.

Tara Šolić (10)

Meni je ovaj MDF super, ali mislim da bi ovaj MDF bio bolji ako bi više bilo uličnih zabavljača. Predstave su bile jako dobre, kao i program.

Ena Škarica (11)

Draga ravnateljice vi ste sve odlično isplanirali i napravili MDF. Jedina zamjerka mi je to što ima malo uličnih zabvaljača, ali sve u svemu je OK.

Duje Šupe (12)

Draga imenjakinjo… kako si? Odmah ti se ispričavam što ti se obraćam s “ti” jer znam da si starija, ali želim ti se približiti iako ne umanjujem tvoju titulu ravnateljice Festivala. Hvala ti na svemu. Na svakoj radionici, svakoj predstavi, svakom dječjem osmijehu. Hvala ti na svemu što si uradila da bi i ove godine Festival u Šibeniku bio otvoren. Velika si ti žena. Mnogo je ljudi ispred tebe, ali vjerujem da se dobro držiš. Želim se zahvaliti službi, gostima, pressu i svima ostalima koji su i najmanje sudjelovali.

Sincerlly, Ivana Džojić (14)

Draga ravnateljice, kupit ću Vam milku s oreom, samo nemojte ukinuti Festival. Neka uvijek živi i neka uvijek ostane dijete. Ja samo znam da će u mojem srcu uvijek ostati mjesta za njega da unese radost, kreativnost i sreću u mene. Nadam se da i u vašem srcu gori festivalski plamen. Jer se, vjerujem, sva djeca svijeta vesele njemu da i u njihova srca unese svoj duh. Ravnateljice draga, FESTIVAL je glavna atrakcija ljeta. I sada na kraju poruka svim festivalcima: Tko se ove festivalske priče sjeća pratit će ga SREĆA!

Nika Vlahović (12)

Draga ravnateljice Ivana Badžim, ovaj festival je bio dobar zbog jako dobrih predstava. Nije mi se samo svidjelo to što je bilo manje uličnih izvođača nego prošle godine. Volio bih da ih bude iduće godine. Volio bih da su sve građevine “obučene u razne boje”, da bude veselije i zanimljivije. Volio bih da bude radionica koje su vezane uz adrenalin. Kao bacanje padobranom iz aviona. Molim vas razmislite o tome.

Marin Belak (12)

Draga ravnateljice Ivana, javljam ti se ja! Gabrijela Čogelja, desetogodišnja novinarka iz novinarske radionice “Nora”. Kao prvo želim vas puno pozdraviti, a onda malo opisati svoje mišljenje o festivalu. Festival mi se puno, puno sviđa zato jer ima puno zabavnih radionica, super predstava i to su jednostavno dani djece. Tijekom tih par dana festivala djeca su glavni likovi.

Gabrijela Čogelja (10)

Draga ravnateljice festivala želim vam zahvaliti u ime sve djece što imamo ovakav festival. Zahvaljujući vama ulice našeg grada prepune su ljudi, događanja i dječjeg smijeha. Smatram da je festival najbolje razdoblje u godini našeg grada, a pogotovo za najmlađe uzraste zbog kojih je on i organiziran.

Lovre Gracin (15)

Poštovana ravnateljice Ivana ove godine dječji festival je bio predivan. No, ja bih vas zamolila da sljedeće godine festival traje malo duže. Hvala!

Nora Krnić (11)

Draga ravnateljice želim reći da smo se prekrasno proveli na Festivalu te na našim radionicama. Želim vas pohvaliti radi truda. Sigurna sam da ste se jako iskazali, tj. potrudili da djeca imaju što bolji Festival.

Luca Mikulandra (12)

Sve pohvale! Iako ste ravnateljica prvi put, odlično ste obavili svoj posao. Svidio mi se ovogodišnji program, pogotovo filmovi na Gorici i ljetna pozornica. Nadam se da ste i vi zadovoljni ovim Festivalom kao i ja. Želim vam super nastavak ljeta, da se odmorite i zabavite. Puno uspjeha i iduće godine od srca vam želi…

Tina Gostijanović (13)

Jako mi se sviđa Festival. Iako mi se većina predstava ne sviđa, super je atmosfera i lijepo je vidjeti zadovoljnu djecu. Voljela bih da je više uličnih zabavljača i predstava koji su 10+. Ja se nadam da će Festival trajati još mnogo godina, pa čak i kad ja budem bakica. Voljela bih da se sljedeće godine potrudite da Festival bude još bolji, pa 2017. još bolji…

Katja Frua (14)

Velike pohvale za 55. MDF koji je ove godine bio uspješan.

Tin Vidović (13)

Draga ravnateljice, Festival je bio odličan. Samo bi malo povećala ulični program. Ali program je bio savršen. Svi glumci su bili predobri.

Mia Karađole (10)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže