PINOCCHIO: Vidjeli smo Janka Popovića Volarića!!

Zagrebačko kazalište lutaka (Ljetna pozornica)

„Pinocchio“ je jedna zabavna priča koja govori o odgovornosti djece, a Pinocchio je primjer tome. To je jedna super predstava i nju se ne može zamijeniti. U ovoj predstavi glumio je i Janko Popović Volarić. Predstava je bila super.

Nepotpisano

Bilo je zabavno, u nekim trenutcima dosadno. Nije mi se svidjelo što Pinocchio u početku nije govorio, ali je kasnije progovorio, pa neke trenutke nisam razumjela. Svakako da moram dati ocjenu, dala bih 4. Na kraju se Pinocchio pretvorio u čovjeka i sve je bilo dobro.

Nepotpisano

Predstava Pinocchio je bila vrlo vesela. Naravno svi znamo priču o Pinocchiju. Najsmješnije mi je bilo kada je Pinocchio došao u kazalište. Predstava mi je bila baš zabavna i da mogu, opet bih je pogledala.

Iva Đurica, 11

Ova predstava je lutkarska iako je samo jedan glumac bio lutka. Predstava je jako dobra, ali ne sadrži sve detalje iz knjige ili filma. U nekim trenutcima su glumci bili tihi. U predstavi je glumio voditelj showa Ples sa zvijezdama. Predstava je super.

Kata Berović, 10

Nisam sigurna govori li se prvo o onim dobrim ili o onim manje dobrim stvarima. Ja ću početi s onim manje dobrim. Jer znate kako kažu: šećer dolazi na kraju. Malo manje dobre stvari ili bolje reći lošije su bile te što se glumci uopće nisu čuli, upadali su jedni drugima u riječ i tako. Dobre stvari su bili kostimi u svim bojama koji su u potpunosti pripadali ulogama, a scenografija je bila lijepa i puna boja. Ova predstava mi se nije svidjela zato što se glumci uopće nisu čuli i očekivala sam puno više.

Petra Mušić, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže