Osvijestimo i izrazimo osjećaje!

‘Ja i moji osjećaji’, kazališta Žar ptica iz Zagreba, zagolicala je maštu naših noraca…

Klaunske gluparije

Predstava mi se jako svidjela. Bilo je puno humora, klaunskih gluparija i smiješnih prizora. Ovo je jedna od najboljih predstava na festivalu. Glumci su bili jako dobri prema publici. Bilo je stvarno zabavno.

Marin Belak, 11

Tin sve shvaća!

Predstava mi je bila zanimljiva zato što se priča o osjećajima. Osjećaji su izrazito važan dio našeg života i jedan od bitnih medija komunikacije s okolinom. Dijete može doživjeti pozitivne i negativne osjećaje. Može ih osvijestiti i slobodno izraziti. Djeca se mogu pogrešno odnositi prema svojim osjećajima.

Tin Vidović, 12

Poznata glumica

Predstava mi se baš svidjela! Shvatila sam da u njoj glumi poznata glumica, ja mislim da je glumila u „Ne daj se Nina“. Dobila sam i njen autogram! Svidjela mi se i Kika, a ostala dva muška imena sam zaboravila.

Nika Manojlović, 12

Neshvaćeni uvod

Predstava Ja i moji osjećaji mi se jako svidjela. Iako je bila za uzrast od četiri plus godine. Nisam baš shvatio uvod, ali predstava mi se jako svidjela.

Duje Šupe, 11

Pobjeda nad strahom

Predstava mi je bila zabavna i ja sam stvarno uživala gledajući je. Svidjelo mi se kako su glumci glumili sve osjećaje i pokazali i djeci i odraslima da možemo pokazati bilo koji osjećaj i da nam svaki osjećaj puno znači. Strah su pobjedili pjesmom i plesom što i ja nekad radim dok me strah.

Valentina Podrug, 11

Hoćemo još!

Ova predstava je bila o sjećajima i svidjela mi se. Voljela bi da ima više ovakvih predstava.

Lucijeta Laća, 12

Brzo prošlo

Predstava je počela prije nego što su gledatelji ušli u kazalište, U početku su glumci nešto crtali na velikim papirima. Svidio mi se način na koji su glumci prikazali svoje osjećaje. Sat vremena je jako brzo prošao jer sam uživala u predstavi.

Marta Šarlija, 12

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže