‘Ostala sam bez riječi i sada nemam što pisati!’

Izraelska plesna izvedba ‘Srebrne cijevi’ bila je jedinstvena, originalna i urnebesna.

Podmitljivi novinari

Jučerašnja predstava „Srebrne cijevi“ jako mi se svidjela. Već kad smo dolazili počelo je odlično jer nas je čuvar pustio pod uvjetom da ne napišemo ništa loše o njemu. Na početku mi se činila dosadna, a kad su počeli plesati sve je bilo bolje. Jako mi se svidjelo što su svi plesači bili ujednačeni. Koreografija je također bila odlična, te mi se jako svidjelo što su u predstavu uključili i publiku. Predstava je odlična.

Lorena Nanjara,15

Opće uzbuđenje

Kad sam došla na ljetnu pozornicu prije početka predstave „Srebrne cijevi“ ugledala sam vrlo zanimljivu scenografiju, pa sam pomislila da bi predstava mogla biti dobra. Na početku mi je bilo dosadno, no kako je predstava odmicala bilo je sve zanimljivije i zanimljivije. U jednom trenutku su plesači bacali lopte u publiku i tada je zavladalo opće uzbuđenje. Predstava je bila odlična .

Kristina Vukelja,15

Pohvale Izraelcima

Jučerašnji ples „Srebrne cijevi“ (eng. Silver tubes) izveli su nam mladi i talentirani izraelski plesači. Kombinacijom modernog plesa i tehnologije uz cijevi i lopte, izveli su nam zanimljivu izvedbu suvremenog plesa . Svakom novom točkom oduševljavali su gledatelje, a pogotovo one najmlađe kojima se najviše svidjelo kada su bacali lopte u gledalište. Također su ušli sa cijevima u publiku te plesali dok su ih djeca probala dotakunuti. Sve pohvale Izraelcima koji su oduševili i iznenadili čitavu publiku zanimljivim i do sada neviđenim pokretima. Plesače su gledatelje nagradili velikim i gromoglasnim pljeskom.

Paula Čičmir, 14

Bez riječi

Plesni show je kombinacija plesa i modernih tehnologija. U njemu pleše 6 ljudi. Plesni show mi je najbolja i najdraža izvedba ikad na ljetnoj pozornici. Show mi je bio izvrstan i najbolja izvedba. Kad je bila predstava ostala sam bez riječi i sada nemam više ništa za pisati. Odlično, sve je bilo odlično. Bez riječi.

Ena Škarica,10

Dva tornja

Prije predstave sam presjela 3 puta, a mislila sam da ću presjesti 28 puta. 1. put mi je došla jedna žena i rekla mi da odem iza nje, ali mi se odmah pred očima nacrtao veliki toranj na mjestu 22! 2. put sam presjela na stepenice pokraj moje frendice koja je jela KOKICEEEE!!! Ali nažalost nisam došla ni do jedne. I 3. put sam se pomaknula 1 cm u lijevo zato što su se stvorile preda mnom dva tornja jedan blizu drugog, ali su se poslije razmaknuli pa sam se pomaknula 1 cm u sredinu. Radosno i iznenađeno sam promatrala vatrene stupove (srebrne cijevi) koji su se uzdizali s ponosom. Na samom početku sam vidjela muškarca kako preskače cijevi, ja sam mislila da je to žensko, ali sam ga prokužila po brkovima. Predstava je bila odlična. Ponekad bi malene i odrasle nasmijali svojim smiješno-prekrasnim plesom, pa čak i mene.

Nika Vlahović, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže