Operativci: Nova najbolja predstava dosad

Compagnia Teatrale Eccentrici Dadaro / Italija Operativci Ljetna pozornica

Svaka čast!

Na ljetnoj pozornici pogledao sam predstavu “Operativci”. U središtu radnje su Nijemac, Talijan i Amerikanac koji se svađaju, tuku, vole…Ovo je prva predstava na ovom festivalu na kojoj sam umirao od smijeha kao i cijela publika. Najviše mi se svidio početak predstave kada su Talijan i Amerikanac na pozornicu došli s džipom. Mislim da Operativci nisu nikog ostavili ravnodušnim. Svaka čast.

Ivo Šarić (14)

Još ovakvih predstava

Predstava Operativci mi se svidjela. Bila je jako smiješna. Govorila je o tri prijatelja o ratu o Nijemcima, Amerikancima i Talijanu. Iskreno meni je Nijemac bio najbolji to jest najsmješniji. Posebno mi se svidjelo to što su na početku predstave Amerikanac i Talijan došli malim autićem. Nadam se da će biti još ovakvih smiješnih predstava.

Lucijeta Laća (14)

Trganje zastava

Ova predstava bila je jako smiješna. U njoj se radilo o ratu između tri države: Nijemci, Amerikanci i Talijani. Najviše mi se svidjelo kada su si vojnici iz tih zemalja jednim drugima trgali zastave. Ovu predstavu nikako ne bi promijenila jer me jako nasmijala i publika je umirala od smijeha.

Katarina Veleglavac (10)

Malo strašno

Meni se predstava Operativci jako svidjela. Bila mi je jako smiješna i malo poučna. Na sredini predstave je bilo malo strašno, ali uglavnom je bilo smiješno. Na kraju mi se najviše svidjelo kada su se gađali brašnom, otimali i sputavali jedni druge.

Nora Škarica (10)

Totalno dobro

Predstava je bila odlična. Ovo je najbolja predstava sa stranim izvođačima. Ne želim vrijeđati Kineze koji su na ovom festivalu odradili dobar posao, ali ova predstava je bila najbolja od domaćih izvođača. Predstava je bila totalno dobra pa je bila šteta što je jedna strana ljetne bila prazna. Kad s druge strane ljetne, čuju se zvukovi automobila. Bile su to naše zvijezde predstave. Atmosfera koja je počela na početku bila je tijekom cijele predstave. Predstava je stvarno odlična i trebalo ni još ovakvih predstava biti na festivalu.

Lucija Zekanović (13)

Ulet s džipom

Na ljetnoj pozornici se održala predstava “Operativci”. Predstava govori o troje vojnika, Amerikancu, Talijanu i Nijemcu. Na početku mi se pogotovo svidio njihov ulet s mini džipom. Predstava je bila najbolja dosad. Publika je bila oduševljena. Također moram pohvaliti ova tri glumca zato što su predstavu dočarali fenomenalno i to bez riječi.

Emil Erak (14)

Što je, tu je

Očekivala sam da će ovo biti kao neko predavanje, a ne predstava. Učinilo mi se zanimljivo jer me inače takve stvari zanimaju. S obzirom da su glumili Nijemac, Talijan i Amerikanac očekivala sam svađe. Talijan je bio po meni najsmješniji jer je bio najmanji i u svemu pokušavao sustići prijatelje.. Pomalo me razočaralo jer se ništa nije govorilo, voljela bih da je išlo u smjeru predavanja, ali što je tu je.

Marta Šarlija (14)

Izvrsni Nijemac, Amerikanac i Talijan

Predstava je bila izvrsna. Nijemac, Amerikanac i Talijan su bili izvrsni. Bilo je smiješno to što su sami sebi kidali zastave i to što su se mazali prašinom i vozili džip. Njihove vojničke odore su bile krasne. Glumci su bili izvrsni i najsmješnije kad su se tukli. Nadam se da će opet biti ta predstava.

Marin Delalić (15)

Umiranje od smijeha

Predstava je bila smiješna. Cijelo sam se vrijeme smijala jer su se likovi pravili glupi i nespretni. Radili su podvale što je još više bilo smiješno. Najbolji dio meni je bio kad su bacili bombone po nama. Svidjelo mi se također kako su plesali, skakali i bacali se po podu. Ja sam umirala od smijeha kao i cijela publika.

Lucija Brajković (10)

Apsolutna preporuka

Predstava započinje dolaskom dvojice vojnika, Talijanom i Amerikancem u džipu. Talijan krade Amerikancu njegovu privatnu imovinu. Dolaskom Njemačkog vojnika na sceni postaje veselije. Predstava je humoristična i prikazuje apsurdnost rata, pobuđuje dijete u svakom. Definitivno preporučujem.

Lora Pavić (15)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže