Očaravajuća Matilda ušla u legendu!

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku, ljetna pozornica

Očaravajuća Matilda

Ahhh…Matilda kao i uvijek očara publiku što nije ništa novo. Ova predstava mi je već odavno poznata jer sam ja već gledala prošle godine. Sve pohvale glumcima i svoj ekipi koja je stvarala ovu predstavu. Malo sam se razočarala jer sam očekivala da če biti nova neviđena predstava. Posebno su mi se dopali Matildini roditelji jer su bili otkačeni i drugačiji.

Marta Šarlija

Slikavanje s glumcima

Predstava je odlična. Zabavna je, smiješna i nosi vrijednu pouku. Predstava je predugo trajala, ali nije bila dosadna. Neke male curice koje su sjedile blizu mene i mojih prijatelja su se stalno dizale i vikale. Nakon predstave smo se otišli slikati s glumcima.

Petra Grubišić (10)

Kad odrasteš, budi dijete

Matilda je definitivno najbolja predstava ikada. Najjači lik je daleko najsmiješnija uloga jest uloga gospođe Matilde. Mene su većine predstava jako dosadna, ali za ovu to nikad nisam pomislila. Pouka ove predstave kad odrasteš budi dijete.

Mia jakelić (13)

Omiljena predstava

Službeno objavljujem da je Matilda moja omiljena predstava te ću je zauvijek pamtiti. Po svojoj veselosti, poučnosti i energiji glumci su bili jako zabavni, smiješni, posebno gospođa Mrga. Za moje prijatelje iz Čoza koji su utjelovili učenike. u predstavi mogu reći da nisu bili odlični nego famozni. Ova predstava je iznimno zabavna te mnogo pozitivno utječe na djecu svih uzrasta. Ovu predstavu preporučujem svoj djeci svijeta.

Pablo Paić (14)

Imala sam važnijeg posla

Predstava Matilda je bila jedna vrlo poučna, zanimljiva i smiješna predstava. Predstava govori kako jedna djevojčica dobiva nadnarave moći i sve može i zna. Na kraju predstave nije mi se svidjelo kako je Matilda ostala sa svojom učiteljicom, a njeni roditelji su otišli. Nisam gledala kraj jer sam imala važnijeg posla slikavati se. HAVALA LAKU NOĆ!

Mia Karađole (11)

Izvrsna gđa Mrga

Predstava je bila prekrasna. Najviše su mi se svidjele Matilda (Maja Kovač) i gđa Mrga (Damir Lončar). Djeca su isto bila izvrsna. Predstava je bila prikazana tri puta, ali nema veze. Važno je samo da je bila dobra i nadam se da će druge predstave biti izvrsne.

Mario Delalić (15)

Pohvala cijelom timu

Predstava “Matilda” po mom mišljenju je najbolja predstava na festivalu. “Matildu” mogu hvaliti cijeli dan. Nemam niti jednu zamjerku i sve mi se ne sviđa. Najbolji su gospođa Mrga koju je utjelovio Damir Lončar i Nela Kocis. Oni su jednostavno najsmiješniji i publika ih najviše voli. Također sviđaju mi se sve pjesme u predstavi, vrlo su poletni. Pohvala cijelom timu Matilde i hvala ima na ovoj odličnoj predstavi.

Ivo Šarić (14)

Matilda po stoti put

Na ljetnoj pozornici se održala predstava “Matilda” po stoti put. Jedan od glumaca je najavio prije predstave da se Matilda vratila s turneje. Uistinu mogu reći da se vratila bolja nego ikad. U predstavi su sudjelovali neki od glumaca koji su sudjelovali na otvorenju festiala. Moram reći da glumci uopće nisu bili umorni, naprotiv bili su puni energije. Mislim da nema potrebe da ovu predstavu prepričavam. Također publiku je oduševila kao što je i bilo očekivano.

Emil Erak (14)

Uvijek iznova

Predstavu “Matilda” sam već gledala, ali svaki put mi se iznova svidi. Voljela bih da na festivalu ima još ovakvih predstava, smiješnih, zanimljivih i zabavnih.

Lucijeta Laća (14)

Pun pogodak

Predstava je ponovno oduševila publiku. Mislim da nikada nijedna repriza neće biti ovako dobra kao što je ova. U predstavi glume moji prijatelji iz dramske radionice koji su odlično odradili svoj posao. Pohvala i svim ostalim glumcima. Koliko god puta gledalala ovu predstavu, nikad mi neće dosaditi. Najsmiješniji lik je gospođa Mrga. Dio predstave su bile i prekrasne pjesme. “Matilda” je i ove godine pun pogodak!!

Lucija Gojčeta (13)

Potok dječjih pjesama

Predstava je bila super. Iako sam se smzavala cijelu predstavu, baš mi se svidjelo. Kroz predstavu tekle su vesele dječje pjesmice. U predstavi se radilo o djevojčici koja je vrlo pametna, a njeni roditelji to neprimjećuju. Svi su ljudi pozorno pratili i pljeskali na svaku pjesmu.

Petra Bikičić (11)

Gromoglasni pljesak

Ovu predstavu smo gledali na otvaranju prošlogodišnjeg dječjeg festivala i bila je fenomenalna. Nešto malo su nadodali i glumci su bili super. Najviše su mi se svidjeli gospođa Mrga, Matildini roditelji i Mate Škarica. Mate mi je bio najbolji kada je rukama pojeo tortu za minutu. Ljetna pozornia bila je prepuna, a stariji dio publike se najviše smijao Mrgi koja je imala najbolje fore. Na kraju predstave orio se dugi gromoglasni pljesak koji je sve očarao. Odlično!

Marin Belak (13)

Veselim se CD-u

Meni se predstava “Matilda” jako svidjela zato jer je zabavna, puna smijeha i energije. Glumci su jako ljubazni i kad sam ih pitala da se slikaju samnom odmah su pristali. Obožavam predstavu “Matilda” i nadam se da će izaći na CD.

Nora Škarica (10)

Svatko može naći prijatelja

Ova me predstava oduševila. Prvo što želim reći je da su mi kostimi glumaca bili šareni i lijepi. Pogotovo mi se svidio kostim Mrge. Jako je zanimljiva i poučna. Radi se o djevojčici Matildi koja shvaća da u školi može biti zabavno i dosadno, njeni roditelji mrze školu, a ona suprotno. Ona kroz predstavu pronalazi nove prijatelje i dobiva čudnu moć koja ju spašava od nevolja i neprijatelja. Ja sam ovu predstavu doživjela kao zabavu kroz gkumu i kao pouku za djecu i odraske, a to je da svatko može nači prijatelja. Također je vrlo važno i da je najbolje vrijeme života djetinjstvo.

Chiara Gostijanović (10)

Pre predstava!

Predstava je bila odlična. Nije mi bila dosadna iako sam je gledala dva puta. Predstava je bila baš cool i zanimljiva. Ali predstava sve u svemu je pre!!!

Katarina Zekanović (11)

Izvještaj s probe

Na probi je bilo odlično. Smijali smo se i zabavljali. Glumci dok su vježbali jeli su pizzu, to mi je bilo smiješno. Najsmiješniji dio mi je bio kada je Matildin otac pjevao ja sam genije. Jedino što mi je bilo čudno je to što je glumac u predstavi imao isto prezime kao ja.

Ena Škarica (12)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže