Nora: Život bez prijatelja

Nezamislivo, nemoguće i grozno!

NEMAM KOME POSLATI PORUKU

Prijatelji. Uvijek su tu kad ih trebate. Podrška, rame za plakanje…Bilo što. Sad zamislite da ih nema, da ne postoje. Bili biste posve sami, izgubljeni u gužvi. Kako biste vi preživjeli? Nemam blagog pojma, a mislim da je važnije pitanje: kako bih ja preživjela? Budim se. Tišina me izjeda dok lutam stanom. Koga tražim? Ne znam, ne sjećam se. Većinu dana skačem po stanu, gledam teleiziju i prežderavam se. Nikome ne mogu poslati poruku, dosada i tuga me ubijaju. Ulice su prazne, te bezuspješno kucam po vratima susjeda. Prekasno shvaćam da sam sasvim sama. Sad bih prihvatila i iritantno gunđanje mog stariejg brata, te vrištanje i ludi smijeh moje sestre i mlađeg brata. Ipak je istina kad kažu da je obitelj najbolji i najodaniji prijatelj.

Paula Jurković (15)

TO JE NEZAMISLIVO!

Život bez prijatelja? To je nezamislivo. Nitko ne može izdržati bez prijatelja jer mora nekome poslati poruku, vidjeti nekoga ili slično. Sigurno bi morali biti s roditeljima i rodbinom. A to je stvarno dosadno!

Valentina Podrug (11)

MICHAEL JACKSON DANCE

Život bez prijatelja je kao život bez McDonaldsa i Cinestara! Tada bih sama plesala Michael Jackson dance na WII-u! To bi bilo GROZNO!!! Ili nikada ne bih išla kod prijatelja da mu se povjerim da imam simpatiju ili da mu kažem da se Kserkso nije obrijao prije bitke kod Salamine . Ne bih mogla pitati ga da li danas imamo talijanski poslije matematike ili engleski ili tjelesni (moj najdraži predmet). Ne bih se mogla s priajteljem kupati ili skakati SKOK NA GLAVU s mula. To bi bilo tako dosadno u cijelom svijetu. Ali ja si to nikada neću dozvoliti.

Nika Vlahović (11)

DOSADNO S RODITELJIMA

Život bez prijatelja bio bi nezamisliv. Ne bih se imala s nikim družiti, samo bi se morala družiti s roditeljima. Dosadno. Da budem iskrena, ne bih imala s nikim ići u šoping centre i drugo. Jednostavno, život bez prijatelja je nemoguć i nezamisliv.

Nika Ćoraš (11)

DOSADA

Da ja nema prijatelja, ja bih radila narukvice sa sestrom. Igrala bih se sa sestrom. Radila bih svašta kod kuće, ali bi mi bilo dosadno bez prijatelja.

Ena Škarica (10)

NOĆNA MORA

To bi bila moja noćna mora!

Lucija Zekanović (12)

NEZAMISLIVO

Pa moj život bez prijatelja bilo bi vrlooo dosadan! Ne bih imala što raditi! Zapravo, ja sam svaki dan s prijateljima. Nekada idemo u kupnju, u šetnje, u šoping…Uglavnom, bilo bi mi dosadno!

Nika Manojlović (12)

DOSADNO I BLJUTAVO

Život bez prijatelja bio bi grozan. Ne bi bilo više druženja i igre, zabave i smijeha. Sve bi bilo nekako dosadno i bljutavo. Ne bih htio da se to ikada dogodi.

Marin Belak (11)

ŽIVOT BEZ PRIJATELJA

Ne bih mogla zamisliti život bez prijatelja. Bila bih usmljena, obviously. Dosađivala bih se i smarala, k’o i inače.

P.S. Sorry. Dok pišek ovo, gledam na sat i trenutno je 23:47h i planiram kući, rođak me požuruje. Ispričavam se na nekreativnosti. :*

Ivana Džojić (13)

NEZAMISLIVO 2

Moj život bez prijatelja bi bio nezamisliv. S kime bih ja izlazila? S kime bih išla na kupanje ljeti, a na skijanje zimi? S kim bih se ja smijala bez razloga? Ma koga bih izbavljala iz problema i opet ulazila u nove?!?! A tek beskrajno pričanje na nevini telefon ili planiranje budućnosti, a da ne zaboravim otkrivanje tajni! Ima toga još puuuuuuno! I recite vi meni, s kime bih ja radila sve te stvari? S roditeljima?! Ma biž’ Bože. Ne mogu zamisliti takav život. Od ove teme ću imati noćne more…!

Katja Frua (13)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže