NISKE POBUDE I VISOKE PETE: Što je uopće ta pobuda?!

Norci su opet pogledali performans kod kazališta, a usput smo im rekli da objasne što znači pobuda…

 

 

Predstava mi se nije svidjela. Pobuda je pobuna.

Viktor Vlahova, 10

 

Današnja predstava je bila malo zanimljivija. Bilo mi je zanimljivije kada je balansirala veliki kišobran na nosu. Najviše mi se svidjelo kada je radila trikove s vatrom. Mislim da pobuda znači kada se netko buni protiv nečega.

Ema Lozarčić, 12

 

Nije mi ništa posebno, ali najbolje su bili trikovi s vatrom. Kao što se to zove Niske pobude i visoke pete, pobuda znači kada ljudi odjednom nešto shvate i počnu se buniti.

Lucija Vitas, 11

 

Predstava je bila dobra. Izvođačica Nikolina je radila trikove s kišobranom i vatrom. Najdraži dio mi je bilo žongliranje s vatrom. Mislim da je pobuda zbunjenost. Nikolina je pozivala dobrovoljce iz publike, pogotovo djecu. Također mi je bilo zanimljivo kad je držala balans s kišobranom na nosu.

Ani Zeljak, 10

 

U 19.30, dana 22.6., ispred kazališta u Šibeniku se održala predstava Niske pobude i visoke pete. To je show za sve uzraste. Gospođa koja je izvodila show bila je super. Ona je kao dijete u srcu i to mi se sviđalo. Publika je bila zadivljena. Pozornica se skoro zapalila tijekom izvedbe. Gospođa je radila s vatrom, kolutovima, čunjevima… Svi se pitaju što znači pobuda u naslovu. Nisam ni ja sigurna, no mislim da pobuda znači da si inspiriran. Najvjerovatnije znači nešto drugo nego ovo što ja mislim, no svatko ima svoje mišljenje.

Sara Skert, 10

 

Danas smo gledale zabavni show u kojem je izvođačica Nikolina izvodila različite točke. Nikolina je žonglirala palicama i vrtjela lance s vatrom. U posljednjoj točki ona je dovela dobrovoljca da je polije vodom ako se zapali. Poslije vatrene točke špricala se sa svojim dobrovoljcem Matijom. Više nam se svidjela Nikolina nego El Cric show. Predstava se zvala Niske pobude i visoke pete. Pobuda je nekakva opasna izvedba.

Gabi Goleš, Ema Mucić, Ava Klisović, Lorena Mikuličin, 11

 

Ovu predstavu izvodio je jedan izvođač. Tijekom ove predstave izvođač je izvodio akrobacije. Ova predstava bila je jako zanimljiva zbog toga što je izvođačica doslovno zapalila pozornicu. Ja mislim da je pobuda nešto što mora biti.

Tomislav Palinić, 12

 

Ova izvedba mi se svidjela jer je bila smiješna. Najviše mi se svidjelo kad je zezala druge ljude. Također mi je bilo zanimljivo kad je žonglirala vatrom. Ali mi se nije svidjelo to što se previše pripremala jako dugo.

Ivana Zekanović, 13

 

Ova izvedba mi je bila jako zanimljiva, ali za malo mlađi uzrast. Trikovi nisu bili toliko posebni jer sam vidjela mnoge iste. Svidjelo mi se to što je žena koja je nastupala bila smiješna i opuštena. Gledala sam izvedbu i vidjela dosta djece da se zabavljaju i smiješe. Od svih uličnih izvedbi koje sam gledala ova mi je najzanimljivija.

Anika Ljubić, 13

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže