NILSKI KONJ NELLIE: Bio je jako debeo!

Ulicama našega grada danas šeta nilski konj Nellie, prikazan kao neposlušno, veliko i strašno biće, ali je ustvari samo zaigrano. Možemo vidjeti kako Nelliena gospodarica pere njezine zube što se Nellie nikako ne sviđa. Ona iz nosa šprica vodu na publiku i svoju gospodaricu, što se nekim ljudima sviđa, a nekim poput nas ne. Mlađim uzrastima Nellie je jako smiješna i zabavna, zbog čega je ovo jako dobra atrakcija.

Gabi Goleš, 12

Lorena Mikuličin, 12

Ema Mucić, 12

Anđela Slavica, 12

 

Bila sam na poljani gdje sam gledala nilskog konja. Izgledao je jako stvarno. Ispuštao je čudne i zastrašujuće zvukove. Najbolji su mi bili njegovi veliki zubi. Puno se ljudi okupilo oko njega. Šetao je Starom gradskom jezgrom, a navodila ga je jedna žena. Svi su išli za njime i slikavali ga cijelo vrijeme.

Tjaša Barišić,11

 

Danas sam bila na poljani zbog jednog razloga, a taj razlog je robot nilski konj. Nilski konj je bio jako zanimljiv i stvaran. Njegovi zvučni efekti činili su se kao stvarni. Cijeli karakter nilskog konja ga je činio jako stvarnim. Nilski konj je bio jako debeo i imao je velike zube. Također je podrigivao, pljucao vodu i piškio.

Tonka Jurić, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže