NEKA DRUGA PEPELJUGA: Bolje od originala!

JU Narodno pozorište Tuzla, Bosna i Hercegovina (Ljetna pozornica)

Bilo je pouke

Predstava mi se svidjela zato jer je bila drugačija od prave pepeljuge i zato što je imala pouka. Svidjela mi se njihova gluma i ples. Najsmješnija mi je bila debela sestra.

Lana Abramović, 10

Zabavne radnje

“Neka druga Pepeljuga” je predstava koja je potpuno drugačija od “orginala” Pepeljuge. Smješnija je i zanimljivija, te ima više zabavnijih radnji.

Marijeta Jolić, 11

Smiješno i tužno

Na Ljetnoj pozornici bila je predstava Neka druga Pepeljuga. Predstava je bila zabavna. Posebno mi se svidjela Pepeljugina najmlađa polusestra. Ona je obožavala hranu. To joj je bilo najvažnije u životu. Bilo je vrlo smiješno, ali bilo je i dijelova koji su bili tužni. Uživala sam u svakom trenutku.

Petra Brkičić, 12

Za 5!

Predstava mi se svidjela zbog otkačenosti i svojeg drugačijeg tijeka događaja. Nije mi se svidjelo što su pjesme izvedene na playback. Smatram kako je redatelj mogao naći bolju glumicu za vilu. Pepeljuga je ostala nakon predstave u svojoj ulozi, te je zabavna za sve najmlađe. Sve u svemu predstava je za 5.

Pablo Paić, 15

Izvrnuta predstava

Iskreno, Pepeljuga je bila skroz luda predstava. Predstava ima jako malo scenografije zato što svi već znamo da se Pepeljuga radi jako puno velikim dijelom u kući, a ona scena u dvorcu prikazana je tako što je scenografija bila prikazana projektorom na platnu. Iako cijenjena, predstava je kako naslov kaže cijela izvrnuta. Primjerice, princ kada sazna ime da se ona zove Pepeljuga odmah pomisli kako će on trebati tražiti čija je cipelica. Također njezin otac ne umire nego odlazi na put i vraćajući se nazad sazna kako ga je njegova druga žena htjela otrovati te na kraju zbog toga sestre i zla maćeha se ne promijene nego ih istjeraju iz kuće. Na kraju predstave su djeca plesala na pozornici, a to samo od sebe govori kakav je dojam publike. Ovim tekstom završavam pisanje na Nori za ovu godinu, pa ću samo reći: “Do sljedeće godine.”

Emil Erak, 15

Najbolja u životu!

Ovo je bila najbolja predstava koju sam pogledala u životu. Bila je smiješna, zabavna, moderna i genijalna. Glumci su bili odlični i na kraju su dijelili slatkiše i zaplesali.

Marta Šantić, 13

Plesali su i slikavali se

Ova predstava se održala na Ljetnoj pozornici. Bilo je jako zabavno i smiješno. Najdraži likovi su mi bili maćeha i Badjeldina. Jako smiješan dio mi je bio kad je Badlejdina plakala za kokoši (jer je uvijek gladna). Kraj mi je bio predobar jer su pustili glazbu, plesali smo i slikavali se s glumcima.

Iva Šantić, 11

Glumci se baš potrudili

Danas se na Ljetnoj pozornici održala predstava “Neka druga Pepeljuga”. Predstava je bila jako zanimljiva. Najviše mi se svidjela Pepeljuga. Svi glumci su odlično glumili i vidi se da su se baš potrudili oko predstave. Nije mi se baš svidio lik Pepeljugine polumajke (maćehe). Predstava je bila jako smiješna i mislim da je ovo jedna od najboljih predstava na 57. MDF-u.

Nika Barišić, 12

Malo se zaljubio…

Da vam iskreno kažem, nisam gledao bolju predstavu. Pomislio sam zar opet Pepeljuga, pa gledao sam je sto puta. No ovo je bilo nešto posebno i puno bolje. Svi glumci su bili smiješni, a Pepeljuga izrazito lijepa i nisam jedini koji je to mislio. Ljetna je bila prepuna kao i na svim ostalim predstavama. Volio bih više napisati, ali život ide. Ako ovo bude zadnji tekst, želio bih reći da se vidimo dogodine!

Marin Belak, 14

Bolje od originala!

Ova Pepeljuga je puno drukčija od obične verzije. Ova verzija je moram priznati i bolja od prave. Meni se iskreno ne da pisati temu ni prepričavati predstavu tako da svi koji ovo čitate pročitajte sadržaj. Danas je zadnji dan novinarske radionice i neću puno pisati.

Chiara Gostijanović, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže