Ne, ti ne! Ili o drukčijatosti: Tužna, istinita priča na zabavan način

Kazalište Mala scena, Zagreb / HNK u Šibeniku

Ne smijemo se rugati

Predstava je bila zanimljiva. Bila je smiješna i poučna. Uči nas kako pomoći osobi koja ima epilepsiju i kako reagirati kada dobije epileptični napad. Još nam poručuje da drugačije ljue moramo prihvaćati u društvo i da se ne smijemo nikome rugati. U kazalištu nije bilo mnogo ljudi, a to je šteta jer je predstava bila odlična.

Petra Grubišić (10)

Torte Rubinove mame

Predstava je bila baš zanimljiva. Glumci su bili baš smiješni. Najviše mi se svidjela Tea, imala je dobre ideje za igru, a baš me zanima kakvog su okusa bile torte Rubinove mame. Bilo mi je žao Nike pošto je imao bolest gdje često pada u nesvjest ili nekakve takve stvari. Ali predstava je bila baš predivna. Malo tužna zbog Nike i takvih osoba koji su imali istu bolest kao Niko.

Katarina Zekanović (11)

Nije u redu

Ova predstava mi se svidjela jer nije bila strana, a i nije bila loša. Predstava govori o dječaku koji ima epilepsiju, a drugi ga ne prihvaćaju, osim njegove prijateljice Tee. Nisam u potpunosti pratila predstavu jer sam se dopisivala s prijateljicom koju nisu htjeli pustiti kao i ostale. Mislim da nije u redu pustiti 2 Nore i Zujalice ipak je ovo festival djeteta. Nadam se da će na sljedećem festivalu biti bolje. Sve u svemu predstava je bila odlična.

Lucijeta Laća (14)

Istinita događanja

Ja i moje rodice, nas pet, ušle smo na tri karte. Na sreću nije bio onaj zaštitar jer sam sigurna da nas ne bi pustio. Sve smo nekako stale na tri stolice jer smo mislile da će netko doći. Predstava mi se jako svidjela jer je govorila o istinitim događajima koje su glumci pretvorili u zabavu i zanimljivu predstavu.

Janja Petković (9)

Ne sudi po izgledu

Bilo mi je žao što na predstavu nisu došli Norci koji ste stalno žale na predstave koje su druge nacionalnosti. Bilo mi je glupo što od Rubena mama sudi Niku po izgledu. Predstava je poučna, Sviđa mi se to što kroz igru pokazuju različitost. Ma neka ljudi govore za nekog tvoj prijatelja svašta, ali glavno da je on tebi pravi prijatelj. Moram ovo izdvojiti. U prošlom tekstu sam napisala nešto o čuvarima. Jučer sam ja bila lisica i prošvercala sam se. Nikad više neću biti vani. Čuvari pazite jer još ova dva dana Norci napadaju!

Lucija Zekanović (13)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže