‘Ne smetaj’: Potpuno AKROBASTIČNA predsava

Vaiven Circo, Španjolska (Ljetna pozornica MDF-a).

NE SMETAJ

Super Španjolci

Nastup je bio odličan. Španjolci su izvodili predobre akrobacije. Ovo je najbolji nastup na Dječjem festivalu. Španjolci su se potrudili i sve izveli super. Svaka im čast.

Ana Konjevoda (10)

Očekivala dosadu, ali…

Meni je predstava bila super, jer su super odglumili. Meni su se najviše svidjele njihove akrobacije. Na početku sam mislila da će biti dosadna, ali mi je bila super.

Anamaria Hlebec (10)

Savršeno!

Ova predstava mi je bila najbolja predstava od svih predstava na festivalu. Tijekom cijele predstave ja sam mirno sjedila i sa oduševljenjem pratila predstavu. U predstavi nema pouke jer je ova predstava zapravo ”akrobacijski show”. U predstavi uopće nemam najboljeg i najzanimljivijeg lika, zato jer su mi svi bili odlični. Ova predstava jednom riječi može se opisati SAVRŠENOM!

Gabrijela Čogelja (10)

Rođena za nju

Ova predstava je bila AKROBATISTIČNA i najbolja do sad! Vjerujem da su svi ostali zapanjeni kao i ja i kao miš koji pred sobom zagleda tortu od SIRA! Predstava je rođena za mene – ples, glazba, nevjerojatne akrobacije i umiranje od smijeha! A piše da je za 3+, to su svi komentirali, malo su skrenuli s godinama. Mogli su staviti sa strane (urnebesno). Najjači je bio akrobat s crvenom kapom! I plesači su pokazali da je ples, jezik kojeg svi razumiju. Tema im je bila rad-pauza, rad-pauza što se kod nas kaže: kuća-poso, poso-kuća ili kuća-škola, škola-kuća.

Nika Vlahović (12)

Iritantne bube

Mislila sam da će predstava biti glupa, ali bila je predobra. Radnja je bila smještena u skladištu neke tvornice. Jedna žena i tri muškarca izvodili su akrobacije od kojih je svima zastajao dah. Publikom se orio pljesak svakih pet minuta kada bi se tanušni čovječuljak popeo na nekog od svojih kolega i na njegovim rukama napravio stoj. Moj dojam je pokvarilo to što su me svako malo oblijetale neke iritantne bubice.

Mirna Lani Avdagić (12)

Urnebesno dobro

Predstava ”Ne smetaj” mi je bila najbolja od svih koje sam pogledala na Dječjem festivalu. Četiri plesača su me očarala svojim usklađenim pokretima. Od plesača mi se najviše svidio mršavi muškarac jer je izveo nemoguće pokrete kao na primjer: salto u zraku ili stoj na ramenima drugog plesača. Premda ih nisam razumjela jer su govorili drugim jezikom, bili su mi jako smiješni posebno kada su se prepirali oko sendviča. U brojnim pokretima pomogli su im polukružni komadi drveta koje su spajali, sjeli u njih i vrtili ih. Publika je tijekom predstave nagrađivala plesače velikim pljeskom, a mene je predstava sve više zanimala. Htjela bih i ja jednog dana postati poput ovih plesača, hrabra za napraviti opasan pokret i imati toliko energije da me ništa ne bi izmorilo. Mogu reći da je predstava bila urnebesno dobra i da će ih biti još puno takvih koje će privlačiti ljude. Zašto je predstava uopće bila 3+ kada je bilo više odraslih nego djece?

Lucia Kostelac (12)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže