‘Najbolji dječji djelomično pogledan film’

Je li publika sa ‘Šegrta Hlapića” pobjegla zbog hladnoće ili dosadnog filma?

Nije im se dalo glumiti

Film me nije baš oduševio, glumci nisu bili uživljeni u svoju ulogu kao da im se nije dalo glumiti, ukratko nisu dobro glumili. Osim toga atmosfera na Gorici nije bila baš neka. Bilo je hladno, a moja jaketa nije bila nije bila dovoljno topla da me ugrije. Film nisam pogledala do kraja nego sam se otišla smijati s prijateljicama koje su bile zanimljivije od filma.

Katja Frua, 13

Opomena ometačima

Malen kao lakat, veseo kao ptica… Dalje vjerojatno znate. Molim sve koji nemaju pametijeg posla da prestanu s ometanjem filma, jer nam tako umanjuju kvalitetu filmova.

Ivana Džojić, 14

A ovo su ometači…

Šegrt Hlapić mi je bio dosadan zato što sam ga već gledala. Cijelo vrijeme sam se smijala sa prijateljicama. Bilo nam je super, pogotovo kako se smijemo poput kombinacije vještica i konja. Hahahahahahahah…

Nika Manojlović, 12

Najbolji djelomično pogledan film

Film na Gorici sam gledala djelomično, ali dio koji sam gledala bio je super. Zbog hladnoće sam otišla sa filma, ali ovo je najbolji dječji djelomično pogledan film.

Lora Samodol, 13

Pobjegli zbog hladnoće

Film na Gorici mi se jako svidio. Ovaj film je jako hvaljen u Hrvatskoj, ali ga nažalost nisam mogao pratiti jer je bilo jako hladno. Svi ljudi su pobjegli s Gorice od hladnoće, pa i ja nisam mogao izdržati.

Marin Belak, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže