Moje najdraže mjesto u gradu je…

Naizgled lagan zadatak, ali norci su se namučili kao nikad dosad…

Iznad katedrale

Hmmmm….. Moje najdraže mjesto se nalazi iznad katedrale, jer tamo se ponekad dolazim slikavati s prijateljicama. To mjesto mi se također sviđa jer ima predivan pogled prema katedrali.

Marta Šarlija, 12

Park bez ljulja

Za mene je park najdraže mjesto u gradu. Park je za mene najbolje mjesto u gradu jer mogu sjediti i pričati s prijateljima. Djeca se mogu igrat i trčati. U parku su mi najbolje fontane jer voda prska iz njih pa kada prođeš pored njih poprska te. U nekim parkovima ima i ljulja i klackalica za djecu, ali ne i u ovom. Meni to ne smeta.

Lora Samodol, 13

Ispred škole

Najdraže mi je ispred škole jer uvijek tamo vidim prijatelje.

Lucija Zekanović, 11

Filmovi na Gorici

Moje najdraže mjesto u gradu je Gorica. To mi je tako drago mjesto jer tu sam odgledao po prvi put neke filmove.

Marin Belak, 11

Kupanje na Banju

Meni je najdraže mjesto plaža Banj. Zato što se tamo uvijek mogu kupati.

Nora Krnić, 10

Prekrasan pogled

Moje najdraže mjesto u gradu je riva i ispred Vijećnice. Zašto? Zato što je tamo prekrasno i imam pogled na naše prekrasno Jadransko more!

Valentina Podrug,11

Pekara i HND

Definitvno, najbolje mjesto u gradu je pekara-kojoj-ne-smijem-spomenuti-ime-jer bi-to-bila-reklama (if you know what I mean). Hmm… Najbolje mjesto u gradu je upravo ovo gdje se sada nalazim. Hrvatsko novinarsko društvo, poznatije kao ”Bilten”, nema boljeg mjesta od toga. Besplatan internet, mnoštvo poznatih ljudi, i što mu fali? Uživanje, gotovo, milina!

Ivana Džojić, 13

Solaris

Moje najdraže mjesto u gradu je Aqua park u Solarisu. Najdraže mi je zato što se mogu kupati i zabavljati s prijateljima i sa sestrom. Zabavljamo se, špricamo, jedemo ”zdravu hranu”.

Ena Škarica,10

Ugodan propuh

Najdraže mjesto u Šibeniku mi je Ljetna pozornica. Tamo se odvijaju najbolje dječje predstave. Za razliku od kazališta ima predstava primjerene dobi 12-13 godišnjaka. Tamo mi se sviđa jer je lijep i ugodan večernji propuh. Jedina stvar koja mi se ne sviđa je nepoštovanje prema Norcima, kao naprimjer smještanje na prljave skale pune iskorištenih žvaka. I mi smo ljudi! Zahtjevam da nas smjeste na našoj stražnjici ugodne stolice. Kada moju želju ispune Ljetna će mi biti još draža i sve češće ću dolaziti na predstave!

Nika Grbelja,13

Šumovi vodoskoka

Moje najdraže mjesto u gradu je park. Park mi se sviđa jer je u njemu sve mirno. Obožavam sjesti na klupu u hlad i slušati šumove vodoskoka, čije kapljice prskaju na sve strane. Često čujem i pjev ptičica koje se ugnijezde u krošnje stabala ili koje se dođu ohladiti u fontani. Ponekad me živcira sitni šljunak koji mi često zna ući u sandale. Najljepši mi je Petar Krešimir koji zamišljeno gleda na obalu.

Tina Gostijanović, 12

(Nika, rekli smo BEZ reklamiranja!!!)

Moje najdraže mjesto u gradu je mjesto ispred štanda s kokicama jer volim kokice, a i Gromu sam blizu. Mmmm… OBOŽAVAM SLADOLED!!!!! I blizu sam candy baru koji mi daje razne žvakače gume koje mi daju inspiraciju za humor, ali su jako skupe! I dobro je što imam iza ugla DAN I NOĆ! Tamo imaju tople bureke sa sirom koji se tope u ustima.

Nika Vlahović, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže