MALI ŠEF: Film koji je oduševio skoro sve Norce

Norci su sinoć na Gorici gledali animirani film ‘Mali šef’, a sudeći po kritikama, ovaj naslov je bio pun pogodak!

Skale na Gorici su bile prepune što je lijepo za vidjeti. Film mi se svidio jer je Baby Dukss bio mali šef.

Marin Belak (14)

Mali šef je bio crtić, jako mi se svidio. Gledam ga već drugi put i stvarno je dobar. U crtiću se radi o bratskoj ljubavi. Bit će mi drago ako ga još jedanput pogledam.

Ivana Kitarović (12)

Crtić je bio odličan. Jako mi se svidio jer se radilo o bratskoj ljubavi. Kraj me bio malo rasplakao, ali sve u svemu je crtić bio jedan od najboljih koje sam gledala. Preporučila bih ga svakome.

Lucija Brajković (11)

Ovaj crtić je bio u isto vrijeme tužan i sretan. Svidio mi se jer je svaki trenutak bio poseban i zanimljiv. Radilo se o jednoj bebi koja je postala šef i ukrala ljubav dječaku Timiju. Na kraju je sve ispalo dobro i za sve je bilo dovoljno ljubavi. Crtić mi je bio genijalan i odličan.

Iva Šantić (11)

Film je bio genijalan, a i tužan u jednu ruku. U filmu se radi kako jedna beba dolazi iz Gornjeg svijeta i pravi se kao da ne zna govoriti, ali zna. Njegov brat saznaje da govori tj. otkriva ga i želi ga tužiti mami i tati, ali zato mama i tata mu ne vjeruju. Zatim oni smišljaju plan kako ne moraju biti braća. Oni riješ taj plan, ali im netko spriječi put te im uništi plan. Opet oni uspiju na kraju i postanu braća. Jednom riječju film je bio genijalan.

Katarina Zekanović (12)

Ovo je drugi put da sam gledao film, zapravo crtić, a da je gledalište bilo puno, ma ne da je bilo puno nego su neki stajali na nogama, a ostali su sjedili s druge strane platna. Uglavnom crtić je bio odličan, kao i ostali crtići koji su bili prikazivani dobro ne baš svi, ali većina. Jedino što mi se nije svidjelo jest publika. Neki plaču neki svijetle laserima. Međutim predstava je bila super i bila je zanimljiva i radnja je bila dobra jedna od boljih. Neću pisati kratak sadržaj. Ako vas zanima sami pogledjte.

Karlo Milović (15)

Ovaj animirani film je dokaz da ne smijemo i ne možemo misliti da naši roditelji više vole brata ili sestru jer to je nemoguće koliko god mi mrzili svojeg brata ili sestru zato jer mislimo da ih roditelji više vole, to je laž roditelji vole svu svoju djecu jednako i upravo to je pouka ovog filma. Ako ste upravo dobili brata ili sestru preporučujem da pogledate ovaj animirani film.

Nora Krnić (13)

Crtić koji je bio na Gorici bio je tužan i odličan zbog toga što se radilo o ljubavi dva brata. Smetalo me to što me jedan dječak cijelo vrijeme ometao i govorio o radnji crtanog. Moja prijateljica i ja smo na kraju malo plakale zbog toga što je mali šef odlazio. Crtić je bio odličan, a nadam se da se i drugima svidio.

Katarina Veleglavac (11)

Prošle godine me iznenadio crtani film MALI PRINC. Ove godine je to crtani film MALI ŠEF, ovaj crtani je dokaz da crtani filmovi mogu biti dobri i bez da kopiraju neku bajku, priču ili nešto slično.

Film govori o djetetu koji je u obitelji jedinac, roditelji mu posvećuju dovoljno vremena, daju sve što on poželi.. sve do jednog dana kada na svijet dođe beba, njegov mlađi brat. No on je zapravo tajni agent koji dolazi iz kompanije beba. Ima tajnu misiju da spriječe da nadljubimac pas pridobije svu pozornost na svijetu. Naravno da stariji brat to ne želi i zbog toga oni postaju neprijatelji. Kasnije se oni udruže te također sprijatelje te kasnije kada se trebaju rastati to im teško pada. To je tipičan primjer da se djeca ne smiju pridavati previše pažnje zbog toga što kada nema roditelja oni krenu plakati. Oni misle da se cijeli svijet vrti oko njih. Takvu djecu nitko ne voli i uvijek ih ogovaraju iza leđa.

Nažalost, svi ovakvi filmovi imaju više manje isti završetak i to mi smeta kod njih. Kada god gledate takav film znate radnju više manje napamet. Što se tiče publike, pa nema se što reći. Toliko je ljudi bilo da smo svi sjedili kao oni vozači tegljača koji voze jako puno godina. Meni se osobno film jako svidio, neki su rekli da je film bio rastužujuć, meni osobno je bio samo odličan.

Emil Erak (15)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže