Mali princ: Tko nije gledao, obvezno pogledati

Film na Gorici

Bez riječi

Ovaj sam crtić gledala 3 puta, ali mi još nije dosadio. Zanimljiv je, ali je bilo i tužnih i jako dirljivih trenutaka. Bitno je da je na kraju sve ispalo dobro i sretno. Neki su me trenuci dirnuli i podsjetili mene na neke moje uspomene i pijatelje. Crtić je prekrasan i osjetljiv. Ostala sam bez riječi.

Chiara Gostijanović (10)

Nogomet iza projektora

Mali princ je zadnja knjiga jednog autora koji je bio vojni pilot. Također je njegova knjiga i ekranizirana. Ono što moram napomenuti je da su rečenice u filmu bile iste kao i u knjizi. Film koji sam ja gledo trajao je puna dva sata. U filmu je također dodana jdna curica koja stalno uči kako bi se upisala u posebnu školu. Ona nema nikakvog vremena za prijatelje, ali ona također i nema prijatelje, sve dok ne upozna jednog starca. Taj starac u dvorištu ima pokvareni avion i djevojčici prepričava svoj susret s malim princom. Ono što moram reći je da ova knjiga ne govori doslovno o putovanjima nekog djeteta, ona govori o različitim ljudima, posebice odraslima koji su uvijek zaopsleni. Gledatelji su cijeli prvi sat bili nemirni, neki su također igrali nogomet iznad projektora, a neki su drobili limenke. Također mislim da ovaj film nije trebao biti namjenjen maloj djeci zato što ne mogu razumjeti njegovo značenje. Bilo kako bilo meni se film svidio, a činilo se da se svidio i drugima.

Emil Eak (13)

Kanila suza

Ovaj mi se film jako svidio zato što je jako zanimljiv, avanturističan i tužan. U crtiću se radilo o princu koji je proputavao cijeli svijet. Neki su me djelovi jako rastužili, a na nekim sam čak i suzu pustila. Ovaj mi se film jako svidio i još bi ga puno puta pogledala, a nadam se da ću i knjigu pročitati.

Katarina Veleglavac (10)

Ne forsirajte svoju djecu

Film je bio super. Govori o lijepom prijateljstvu avijatičara i djevojčice. Ja, moji prijatelji i druga djeca koja su bila na Gorici su zainteresirano gledala film. Osim za djecu, film je i poučan za roditelje. Uči ih tome da ne forsiraju svoju djecu, nego da ih puste da se druže s prijateljima i da se igraju. Film je dugo trajao, ali mi to nije smetalo jer je bio zanimljiv.

Petra Grubišić (10)

Još jedna pustolovina

Film mi se jako svidio. Svima koji su čitali Malog princa ovo je kao da su je nadopunili s još jednom pustolovinom.

Lora Pavić (15)

Predivan film

Mali princ je predivan film. Iskreno plakala sam.Pogotovo na kraju filma. Gledala sam i nisam micala pogled s platna. Sve sam skužila. Film je bio super i tko god nije gledao film neka ga pogleda.

Lucija Brajković (10)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže