‘Mala vještica’: Oduševljenje na sve strane…

Mala scena/Triko Cirkus Teatar, Zagreb (Ljetna pozovrnica MDF-a).

Fali daska u glavi

Predstava je bila odlična. To je bila najbolja predstava koju sam ikad gledala. Najsmješniji dio bio je kad je gavran Abrakas rekao da onoj djevojčici fali daska u glavi. Predstava je poučna, uči nas da pomažemo drugima i nikad se nikome ne rugamo.

Ana Konjevoda (10)

Puno uloženog truda

Ova predstava mi se svidjela zato što su glumci bili dobri, puno su truda uložili u tu predstavu. Na predstavi je glumilo troje glumca. To su bili: gavran, glavna vještica, dobra vještica. Predstava je trajala sat vremena.

Tin Vidović (13)

Kratke noge

Predstava mi se jako svidjela. Najbolji lik predstave bio mi je gavran Abrakas. Mnogo mi se svidjelo kad je Abrakas na ”ljuljački” radio razne i smiješne akrobacije. U ovoj predstavi otkrila sam jednu pouku: ”U laži su kratke noge”. Ova predstava mi je jedna od najboljih.

Gabrijela Čogelja (10)

Dobre baze

Ova predstava mi se svidjela, ali samo zbog gavrana Abrakasa zato što je on, to jest ona, predobro glumila i bila je smiješna (imala je dobre baze). U predstavi se događa to da se stara dobra vještica i stari gavran uz pomoć magije vraćaju u prošlost kad su bili mladi.

Duje Šupe (13)

Opet laseri

Meni se ova predstava jako svidjela. Najbolji mi je bio gavran, on se zvao Abrakas. Imam samo jednu primjedbu, to je da su opet djeca s laserima usmjeravala laser prema pozornici. To je na svakoj ama baš svakoj predstavi. Meni je bilo super što je glavna vještica hodala na štulama. Još mi je bilo super što je jedna osoba glumila puno likova. Kao npr. Ivančicu, glavnu vješicu… Sve u svemu mi je bilo jako dobro.

Ena Škarica (11)

Veliko značenje

Ova predstava oduševila je mene i ostalu publiku, a to se moglo vidjeti na našim izrazima lica. Bilo je izrazito zanimljivo i nisam trepnula niti sekundu za vrijeme predstave. Uživala sam u svakom trenutku iako dosadni laseri pojavljivali su se na pozornici i pokvarili cijeli doživljaj. Na sreću nisu ometali cijelu predstavu. Za mene ova predstava ima veliko značenje i za mnogu djecu, jer ih uči da dobro uvijek pobjeđuje zlo, što je odlika svake bajke. Najdraži lik mi je Abrakas, iako se nije iskazao kao prava dobrica, opet njegov humor, grimase nasmijale su zabavile mene i pretpostavljam čitavu publiku. Oduševljena sam također bila glumicom koja je spretno odigrala svih 5 uloga što nije baš lagano. Samo to presvlačenje i učenje teksta za mene je zamorno. Sve u svemu bila je to super predstava.

Ana Aužina (13)

Skoro eksplodirala

Ja sam oduševljena ovom predstavom! Ne mogu vam opisati koliko je bilo napeto, a ja skoro nisam eksplodirala u jednom trenutku. Likovi su sjajno odglumili svoje uloge i pretpostavljam da su ponosni na sebe. Najbolji, najbolji, najbolji likovi su mi gavran Abrakas i djevojčica koja se često pojavljivala u predstavi. Zaslužili su svaku pohvalu. Najbolji trenutak u predstavi mi je kad Abrakas stalno u početku odgovara na jedno te isto pitanje maloj vještici, a to je: „Abrahame, gdje si?“ Predstava je stvarno fenomenalna.

Chiara Gostijanović (10)

Bila je mrak

Ova predstava je bila jako dobra za gledanje i publiku. To znači da mi se predstava jako svidjela. Najdraži mi je bio gavran koji je od sviju bio najsmješniji. Predstava je bila super zbog odličih cirkuskih akrobacija. Jednostavno, predstava je bila mrak.

Marin Belak (12)

Nedostajalo glumaca

Meni se ova predstava nije puno svidjela. U predstavi mi se najviše svidio gavran Abrakas koji je izvodio razne akrobacije na trapezu. Pohvalio bih glumicu koja je glumila pet uloga u predstavi, ali mislim da se moglo naći više glumaca da se to bolje odradi. Predstavom nisam bio potpuno zadovoljan, te joj dajem ocjenu 3.

Pablo Paić (13)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže