LJEPOTICA I ZVIJER: Savršen!!!

Filmske kritike s Gorice.

Ljepota unutar bića

Film je bio predivan. Tema filma je da se ljepota se nalazi unutar bića. Za ovaj film postoji samo jedna riječ savršen. Stvarno ga ne mogu opisati jer film je bio SAVRŠEN!!!!

Ariana Copić (11)

Nije bilo pravog glasa

Ovaj film za mene je bio vrh vrhova. Glumica Emma Watson je odradila sjajan posao. Film je meni odličan. Najviše mi se svidjela Emmina žuta haljina koju je Emma nosila za vrijeme plesa sa zvijeri. Sve mi je bilo odlično, samo što je film bio na hrvatskom jeziku jer se nije mogao čuti pravi glas glumaca.

Rita Gaćina (10)

Prvi utisak je odličan!

Ovaj film gledam po prvi put. I u meni je ostavio dobar, zapravo odličan utisak, i to prvi utisak. Film je bio isti kao i crtić, ali u filmu je sve živo i sve je stvarnije i lješe tako da mi se više sviđa film od crtića. U filmu se radilo o curi koja je živjela s ocem na selu dok jednom njne otac nije morao otići na put, kao svake godine, a ona svake godine traži isti poklon, ružu. Ove godine njen otac je bio zatočen od zvijeri, koji je zapravo bio začarani princ. U selu je bio još jedan lord koji je htio tu djevojku Bellu, za svoju ženu, ali ona nije htjela njega nego zvijer, pošto dok je bila zatočena u zvjerovom dvorcu sprijateljila se sa zvijeri. Jedna ruža je održavala zvijer na životu. Na zvijer je bačena kletva i nju je skinula Bella. Bella je skinula kletvu svojom ljubavlju prema zvijeri i jednim poljupcem. Kada je kletva skinuta zvijer je opet postao princ, kao što je bio prije bačene kletve. Princ je imao svoje prijatelje u dvorcu pa je i na njih bila bečena kletva, ali se skinula naravno. Zbog ove drame i ljepote koju sam napisala volim ovaj film. Baš zbog toga mi se sviđa!

Chiara Gostijanović (11)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže