Krila Oluje: Akrobacije koje oduzimaju dah

Norci su gledali avione, većina njih po prvi put…

Malo akrobacija (?!)

Iako nisam znao kako će ovo biti, bilo je odlično, samo malo akrobacija s avionima. Avioni su stvarno sportski i piloti izgledaju stvarno sposobno za onakvu akrobaciju. Najbolja akrobacija mi je bila na kraju kad su se raspršili.

Duje Šupe (12)

Poput ključa

Članovi tima Krila Oluje izvodili su svakojake akrobacije kao što su: let naopako, zračne formacije poput jata. U nekom trenutku su čak i izgledali kao ključ. Često su se razilazili, neki su išli prema Jadriji, prema šibenskoj katedrali i prema željezničkoj postaji. Ponekad su bili toliko daleko da su izgledali kao točkice. Moje osobno mišljenje o ovoj predstavi je: odlično, zabavno i cool.

Tara Šolić (10)

Okretali se oko njene osi

Danas su na pristaništu brodova Krila Oluje izvodila čarobne akrobacije. Naime bilo je 5 aviona koji su se razilazili i radili opasne stvari. Okretali su se oko moje osi i to je bilo fantastično. Sunce je jako sijalo i nisam vidjela čitavu izvedbu. Nikada se ne bih usudila raditi tako nešto. Što ako se pokvario dio zrakoplova pa se razbije na sitne komadiće ili upadne u more. Svaka čast pilotima, stvarno su super! Jako sam zadovoljna!

Ana Aužina (13)

Oduševljeni na HRT-u!

Ovaj događaj je nešto novo na ovom festivalu. Ne događa se često da avioni lete preko Šibenika. Ovo se svima svidjelo kao i meni. Mnoge sam pitao i rekli su mi da su preoduševljeni. Krila Oluje su radili takve akrobacije kojima zastaje dah. Čas su bili pravilno, čas naopako. Razdvajali su se i spajali. Jedna akrobacija je izgledala poput vatrometa. Čak je mene, Vena i Duju snimilo za HRT koliko smo bili oduševljeni.

Marin Belak (12)

Htjela pitati, ali…

Ovo je bilo preodlično! Stvarno sam uživala gledajući zrakoplove. Htjela sam pitati djecu kako im se svidjelo, ali sam vidjela da su sva djeca uživala i pljeskala. Rado bih još gledala…

Valentina Podrug (12)

Mahala pilotima

Jučer u 7 sati krenula sam na rivu. Tamo sam vidjela zrakoplove. Bilo je super i smiješno, ali skoro ništa nisam vidjela kad su letjeli prema Suncu. Mahala sam iz pilotima i žarko željela da me odvedu u Pariz!

Chiara Gostijanović (10)

Letili naopako

Ovo je jedna od najboljih i najzanimljivijih događaja na festivalu. Dobro da sam mu prisustvovala. Bilo mi je super gledati akrobacije koje su avioni radili. Najbolji dio bio mi je kada su avioni letili naopako. Pitala sam sedmogodišnju Anu nekoliko pitanja:

1) Kako su ti se svidjela Krila Oluje?

Jako mi se svidjelo, bilo mi je najbolje kada su letili naopako.

2) Bi li htjela da Krila Oluje opet budu na festivalu?

Da, vrlo jako bih to željela.

Tonka Juras (10)

Bez dana

Bilo je jako impresivno gledati te pilote i njihove akrobacije. Ostavljali su ljude bez daha. Ali nekima nije bilo dosta.

Ven Šimac (12)

Kao ptice

Ovo je bilo predivno gledati. Pitala sam Saru je li joj se sviđa, ona je rekla da joj je bilo baš super! Meni je izgledalo kao da ptice lete zrakom!

Nora Krnić (11)

Svidio joj se – jedan

Ovo je održano u počast našim hrabrim Krilima Oluje to jest ratnim avionima. Oni su izvodili različite akrobacije, bilo ih je sveukupno pet. Skoro cijelo vrijeme su bili odvojeni četiri i jedan. Meni se iskreno više svidio jedan, zato jer je izvodio više akrobacije i koliko sam uspjela zamjetiti puno se potrudio. Dok sam gledala pokušavala sam zamisliti kako su se ovi avioni borili u ratu i zalagali za našu slobodu.

Marta Šarlija (12)

Na vrhu zgrade

Krila Oluje su 5 aviona koji su u zraku izvodili vratolomije koje su bile dobre. Ja, Marko Samodol i Leonardo Miodrag smo se popeli na vrh zgrade i slikali avione.

Tin Vidović (13)

Suzile oči

Izvedba 5 aviona iz Zemunika u početku nije bila dobra. Prvi dio njihove izvedbe može se reći da nisam gledala jer su mi oči počele suziti od sunca. Kada su mi oči stale suziti, jako mi se svidjelo. Kraj njihove izvedbe uopće nisam ni primjetila jer sam mislila da su se otišli okrenuti, ali oni su uopće nisu vratili… Tako da smo se pokupili i otišli u Bilten.

Lora Samodol (14)

Svima odlično

Danas su Šibenčani mogli uživati u spektaklu Krila Oluje. Dječake i djevojčice smo pitale kako im se svidjelo. Svima je bilo odlično, no djevojčica Lana Bogdanović očekivala je nešto strašnije.

Sara Koljnrekaj (14)

Nika Manojlović (13)

Lucija Zekanović (12)

Izgledalo nemoguće

Svidjele su mi se akrobacije koje su izvodili avioni. Izgledalo mi je nemoguće i zastrašujuće. Samo mi je žao što je kratko trajalo.

Mia Jakelić (12)

Došao val!

Lora Samodol i ja šetale smo rivom čudeći se kako ima mnogo ljudi. Na kraju smo se sjetile da je to zbog aviona koji će izvoditi ludosti po zraku. Kada su došli počeli su se vrtjeti, voziti naopako, odlaziti pa vraćati i još svašta nešto. Često su stajali okomito i samo stajali u zraku. S vremenom su dosadili, a meni i Lori su se pridružile još neke cure. S njima smo sjele na rivu, a onda je došao val i smočio nam tenisice!

Katja Frua (14)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže