‘Koko: Ljubav ili smrt’: Gađanje kokicama i grljenje zbog hladnoće

Počela je sezona festivalskih filmova na ‘svetim skalama’ na Gorici.

Svi su se gađali!

Ovaj je film dobar zbog toga jer ima odličan nogomet, a loše su mu strane: nema akcije, spora radnja. Likovi su u redu i dobro glume. Meni se nije sviđalo dok smo gledali film zbog toga jer: svi su se gađali kokicama i vikali pa nisam mogao razumjeti film.

Stipan Režić (11)

Recept za gađanje

Ovaj sam film već gledala u kinu s prijateljima. Film mi je fora. I vrlo zanimljiv, ali jedino što mi se svidjelo gađanje kartonima i kokicama usred filma. Upoznala sam se, kao i svaka kulturna djevojčica s ljudima. Moj recept za gađanje: prvo pljuni na to s čim gađaš, drugo gađaj određenu osobu.

Lucija Zekanović (12)

Zaljubila se

I’m in love with Koko. Film je vrlo zapetljan. I zanimljiv.

Lora Pavić (14)

Ratno stanje

Pošto se serijal Koko filmova pokazao jako dobar, od ovog sam dijela očekivao mnogo toga. Jedino što mi je bilo zanimljivo su neke nogometne scene koje su bile spektakularne. Ovo je bilo dosadno, da smo se počeli gađati kokicama i papirom. Mogu to nazvati slobodno ”blažom verzijom Drugog svjetskog rata.” Nisam odgledao kraj filma pa ne znam kako se završio. Ocjena 1-5 je 3.5.

Marin Belak (12)

Treća nije sreća

Kako započeti? Opisivati ili vas zaintrigirati? No, kako bilo, moram krenuti. Već je kasno, moram stići u Groma. „Ljubav ili smrt“, treći dio Koka otvorio je sezonu filmova na Gorici. Stajala sam nazad s dva biltenca i dva norca. Ozvučenje je bilo loše, i ne mogu reći da me je osobito zainteresirao. Vjerojatno sam bila puna očekivanja nakon prva dva dijela, ali treći očito nije bio sreća. Film mi nije bio nešto, ali mi je puno zanimljiviji bio mladić ispred mene (rekla sam da neće biti u Biltenu, sori hahah). Prijatelji i ja smo pokrenuli kladionicu o tome koliko spomenuti ima godina. Sedamnaest ako vas zanima. Pozdrav lijepom dečku, Koku i njegovim djevojkama. Iako je Koko bio zgodušan, zablistao nije.

Ivana Džojić (14)

Udarac u leđa

Novi nastavak Koka mi se jako svidio kad sam ga prvi put gledala u kinu. Bilo mi je malo dosadno ponovo ga gledati. Na nekim djelovima filma sam kokicama gađala Luciju Z. i Marina, a na drugim djelovima pričala sam s nekim Mihovilom koji je sjedio pkraj mene. Fotografirala sam Luciju, a Mihovil je primijetio da ona sliči Korini iz ”Novih godina” (ili tako nešto)! Tako se Koko vrtio na velikom bijelom platnu, a ja i moje prijateljice smo čekale scene u kojima se pojavljivao zgodni Miki. Ponestalo mi je kokica pa sam poslala sestru da mi kupi jedne velike, a ona se vratila s dva paketa malih i sebi uzela jedne kokice. Kao i uvijek bile su mi prebljutave pa sam stala u red i čekala sol. Poslije sam s Norom otišla po sladoled, a kad sam se vratila, Lucija Trlaja je sjedila na mom jastuku. Pola sata sam je tjerala da se makne i na kraju uspjela. Smjestila sam se i odjednom dobila jaki udarac u leđa. Okrenula sam se i naravno, brat Luce K. sa svojom nogometnom loptom. I dok sam jaukala držeći se za leđa, Lucija se okrenula: ”Lani, idemo!”

Mirna Lani Avdagić (12)

Prekrasna ljepota glumaca

Jako mi se svidjela tema filma. Radi se o tome kako zaljubljenost ošamuti i zbuni čovjeka. Sve što si dosad znao i za što si bio talentiran više ne znaš, kao da nikad nisi ni znao, prijatelji ti postanu nepoznati ljudi. Sada sam pisala o zaljubljenosti, samo da se zna. Uglavnom, film nisam baš ni pratila jer sam bila zaokupljena grlenjem s Mijom Jakelić i još nekim prijateljicama. Glumci nisu baš najbolje glumili, ali su skoro svi zgodni! S obzirom na to da mi je film postajao s vremenom sve dosadniji odlučila sam malo prošetati. Otišla sam na ljulje s prijateljicom Cvitom. Vratila sam se na kraj filma kada je Koko poljubio neku djevojku u usta! Dugo su se ljubili i uživali u tome poput odraslih. Još jednom ću spomenuti lošu, tj. užasnu glumu, ali i prekrasnu ljepotu glumaca. Djevojke nisu bile nešto.

Katja Frua (14)

Bujna mašta, crna kosa i lijep stas

Film „Ljubav ili smrt“ mi se posebno svidio jer govori o Ratku Miliću zvanom Koko i njegovoj ljubavi prema Emi. Kako je bio jako talentiran i bio je golman. Raznježio me kraj kada su se Ema i Koko poljubili. Nikako mi se nije svidjela Kokova sestra Marica jer je vlastitom bratu okrenula leđa i pomagala Mikiju. Po mom mišljenju nogomet nikada ne bi smio biti uzrok raskida prijateljstva. Početak filma mi je bio dosadan, a kasnije me sve više interesirao zbog Kokove zaljubljenosti i njegove bujne mašte u kojoj ističe crnu kosu i lijep djevojčin stas. Najsmješnije mi je bilo kada je Melita podvalila Koku kolač koji je bio presladak. Najviše mi se svidio kraj jer je sve dobro završilo, a Melita i Miki su riješili razmjerice, Zlatko i Marijana su postali par, a Koko je shvatio kako je njegova prava ljubav Ema.

Lucia Kostelac (12)

Ljepota za bolji film

Film mi se jako svidio zato što tema nije kao u ostalim dijelovima. Razlikuje se uvelike od ostalih po ljubavoj tematici. Kokova ljepota učinila je film još boljim.

Sara Koljnrekaj (13)

Mario liked it very much!

The show movie was excellent, it was short but good. In the movie we are getting known with boy Koko. „Koko“ was written by Ivan Kušan. I liked it very much.

Mario Delalić (14)

A gdje su poveznice?

Film mi je bio totalno bezveze. Cijelo vrijeme sam gledala okolo, jer film uopće nije imao poveznice. Ja i prijateljice smo vrijeme provodile grijući se s prijateljicama, jer je bilo nemoguće hladno. Što je najzanimljivije uopće ne znam kako je završio jer nisam smogla dovoljno snage gledati ga pa sam odlučila PROTEGNUTI NOGE!

Mia Jakelić (12)

Bez lasera nije doživljaj

O ovom filmu mislio sam da je još jedan od Kokovih poznatih krim-nastavaka, no ovo je prava kopija američkih ljubića. Nisam se pronašao zainteresiranim, pa sam kriomice pogledom pratio gledatelje. Tijekom drugog dijela filma pričao sam s našim dragim biltencem JOSIPOM JOPY MRĐENOM o tome kako se sada tek rijetki gađaju kokicama i kako više nitko laserom ne kvari doživljaj filma.

Marko Samodol (14)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže