KOKO I DUHOVI: I hrvatski filmovi mogu biti zabavni i kvalitetni!

Film na Gorici

Film mi se jako svidio. Jako mi se svidjela radnja, a pogotovo glumci. Publika je bila jako nepristojna. Jedni su se gađali kokicama, a drugi vrištali i pričali i mislili da je film stvaran. Bio sam s prijateljem, njemu se film nije toliko svidio, ali mu je svejedno dobar i zabavan. Film mogu gledati svi iznad sedam godina. Trajalo je sat i 30 minuta. Film mi se jako svidio.

Andrej Huljev, 11

Ovaj mi je film bio zanimljiv, misteriozan i strašan. To mi se jako svidjelo jer ja volim akcijske filmove. Najviše mi se svidio kraj, a najviše sam se prepala kada je Koko zamalo pao s krova. Najdraži su mi likovi bili Koko i Zlatko.

Matea Palinić, 10

Ovaj film mi je bio odličan. Gledao sam ga mnogo puta, ali mi je svejedno super. Svidjelo mi se to što su govorili u perspektivi kao da već nisu napravili film i roman, to jest kao da govore u budućnosti. Također, skroz nevezano, kad sam išao kupiti kokice vidio sam profesoricu iz prirode. Najdraži lik mi je Đure zato što izgleda kao štreber.

Jakov Marinković, 11

Film je jako uzbudljiv i zanimljiv, bio je malo strašan. U filmu se radnja odvija jako brzo. Likovi u filmu su hrabri i odlučni. Moj najdraži lik je bila Kokova sestra Marica. Mislim da je film jako dobar i svatko bi ga trebao pogledati.

Lucija Slamić

Gledala sam detektivski film pun iščekivanja, akcije, straha i misterija, koji po mom mišljenju nije primjeren za djecu predškolske dobi već za ovu našu malo stariju publiku. Film sam prvi put gledala kao mala i mislim da stvara jedne od najljepših uspomena djetinjstva. Nakon gledanja si umisliš da si neki tajni detektiv i odjednom ti je sve sumnjivo. Mislim da su to najljepša sjećanja i voljela bih da to iskuse svi naši dragi školarci.

Nikol Gojčeta

Ovaj mi se film svidio jer je bio zanimljiv. Ovo je kriminalistički film jer su tražili lopove. Najsmješniji događaj mi je kad je susjeda Ruža zalupila vratima. Također sam ovaj film više puta gledala ali mi nije bio dosadan.

Rafaela Rebac, 10

Film je bio bolji od svih dosadašnjih. Za film nemam primjedbe. Volim taj film. Zadnji put sam ga gledao sa sedam godina. Tad mi se jako svidio, a sad mi se svidio još više.

Oliver Ljubetić, 12

Ovaj film je o Koku i duhovima i prijateljima koji traže duha gospodina Vinceka. Film mi se svidio jer je pun akcije i smiješan. Preporučujem ovaj film roditeljima i djeci starijoj od sedam godina. Film je bio bolji od mog razreda.

Jakov Deković, 12

Ovaj mi se film uistinu svidio, no malo me preplašio. Ja sam bila s prijateljicom Lucom, pa hvala Bogu zbog nje nisam vidjela pola filma. Većinu vremena smo provele zezajući njezine prijatelje. No ipak sam vidjela malo filma i to malo mi se doista svidjelo. Vidjela sam da i hrvatski filmovi mogu biti zabavni i dobre kvalitete. Najdraži dio mi je kad su Koko i ekipa saznali da je stari Vincek zapravo živ. Sve u svemu svakako preporučujem da ga pogledate.

Barbara Bujas, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže