KNJIGA O DŽUNGLI: Predstava otvorenja izazvala podvojene reakcije

Teatr Baj Pomorski, Toruń, Poljska (Ljetna pozornica)

Ova priča govori o dječaku koji je odrastao uz vukove. Mnogi su ga prihvaćali, a neki i ne. Neke su scene odglumljene iza plahte pa je izgledalo kao sjena. Predstava nema puno riječi pa mi se učinilo kao da je riječ o stvarnom događaju. Zbog toga mi se i nije baš svidjelo, ali pouka predstave je da ne smijemo ubijati živa bića oko sebe jer ćemo se osjećati loše! Predstava je edukativna i poučna.

Kiara Ofner

Ova predstava mi se svidjela samo što neke scene nisam razumjela. Predstava se radi o dječaku koji odrasta u prirodi uz životinje. Tog dječaka su prvo za sebe uzeli vukovi, a zatim su ga za kralja željeli uzeti majmuni, a pri tom se sprijateljio sa slonom i crnom panterom. Pouka ove predstave je to da se ljudi i životinje ne smiju ubijati. Tijekom predstave glumci su se potrudili da publiku užive u pravi svijet prirode, a uz to je i jedan nosorog-glumac koji je tijekom predstave pokazivao gdje se radnja odvija.

Ema Bogdan, 10

Ova predstava mi nije bila toliko interesantna. Ne sviđa mi se to što među likovima nema puno komunikacije. Također mislim da mlađa djeca nisu shvatila predstavu.

Tamara Piljić, 14

Predstava mi se nije svidjela. Razlozi zbog kojih mi je predstava bila zanimljiva su ti što su glumci ispuštali zabrinjavajuće zvukove. Nije mi se svidjelo kako su pjevali. Po mom mišljenju publici je također bilo dosadno. Nadam se da će izabrati bolju predstavu sljedeće godine.

Katarina Veleglavac

Meni se ovo svidjelo. Glumci su odlično glumili. Bilo je malo teško za shvatiti, no bilo je zanimljivo.

Vanessa Ljumezi, 13

Ova predstava mi se nije svidjela. Mislim da ovo nije baš za djecu i da mlađe generacije nisu baš shvatile. Poprilično je nejasna i uznemirujuća predstava. Bilo ih je puno boljih za otvorenje.

Petra Lastavica, 13

Predstava mi se nije baš svidjela. Nije mi se svidjelo to što nisu govorili nego su urlikali i derali se. Svidjela mi se egzotična glazba. Nisam baš razumjela tijek događanja, niti tko je koji lik. Svidjela mi se pouka da ne činimo nepravdu drugima. Ovo drugo mi je bilo OK, ali mi nije ni upola dobra predstava za otvaranje. Dobro je to što su kostimi i rekviziti od recikliranog materijala i ne štete okolišu. Sve u svemu predstava je dobra.

Kate Berović, 10

Predstava mi se nije baš dopala. Bilo je par dobrih trenutaka gdje bi svirali pa bi cijela publika plesala i pljeskala uz njih. Sve u svemu predstava je OK.

Nora Škarica,13

Predstava je poprilično uznemirujuća. Predstava mi se nije baš svidjela jer smatram da nije za moj uzrast. Glazba mi se svidjela, a i glumci su dobro glumili. Iskreno mislim da predstava nije dovoljno zanimljiva za otvaranje festivala.

Lea Zaninović, 14

Danas sam pogledala predstavu na Ljetnoj pozornici, “Knjiga o džungli”, koju nam je prikazalo kazalište iz Poljske. Glumci su imali zanimljive kostime i vodili su razgovor s publikom, što mi se jako svidjelo. Ova je predstava bila zanimljiva, ali je ne bih preporučila mlađim generacijama.

Petra Brkičić, 13

Predstava mi se nije svidjela. Zvukovi u predstavi su bili čudni, makar je zadnja pjesma bila dobra. Glumci se nisu baš dobro snalazili s rekvizitima i cijela predstava je bila nejasna. Mislim da su trebali odabrati drugu predstavu za otvorenje,

Lucija Brajković,13

Današnja predstava mi se nije baš svidjela. U nekim trenucima je bila jako čudna i neobična. Glumci su bili šutljivi i to mi se nije svidjelo , te su samo proizvodili čudne zvukove. Također, mislim da predstava baš i nije prilagođena za djecu. Bila je poprilično čudna i neobična i uopće mi se nije svidjela.

Nika Barišić, 14

Ova predstava mi se nije svidjela. Bila je čudna i dosadna i ne bih je prikazivala za otvorenje festivala. Također je bila pomalo uznemirujuća.

Iva Šantić, 13

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže