KAŠTANKA: Predstava je imala ono nešto…

Kazalište Virovitica i Kazalište lutaka Zadar (Ljetna pozornica)

U početku nisam baš shvatila što se događa, ali na kraju sam počela shvaćati. Radi se o psu i njezinom vlasniku koje je put razdvojio i prije nego što ih put opet spoji, mačka i guska joj pokazuju svoje cirkuske točke i ona im se pridružuje. Najsmješnije mi je bilo kada je guska pjevala. Kujica je doživjela razne promjene. Na kraju su se ona i njezin vlasnik ponovno našli i otišli kući zajedno.
Lara Živković, 12

Predstava mi se svidjela. Na početku nisam shvatila predstavu, ali poslije mi se svidjela. Kaštanka je mali psić, ona je radoznala i nema dom. Našao ju je jedan čovjek koji ima gusku Ivana i mačku Fjodora koji su mi bili presmiješni i oni nastupaju u cirkusu kada jednog dana Ivan padne pod kočiju i cura (Kaštanka) ga mora zamijeniti, a vidjelo se da nema pojma što bi trebala raditi. Usred njihove male predstave, došao je Koštankin vlasnik i otišli su kući, a taj njezin vlasnik je bio pijanac što mi je bilo neprikladno za manju djecu, a predstava je bila super.
Ariana Copić, 12

U predstavi se radilo o psu Kaštanki. Njen vlasnik je volio piti i bio je jako grub prema njoj. Jednog dana je jedan gospodin udomio Kaštanku. U svom domu je imao gusku i mačku kojei su mislile da su veliki glumci. Jednoga dana su guska i mačka otišle na put i vratila se samo mačka. Guska je pala pod kočiju. Kaštanka je zamjenila gusku i morala je sudjelovati u predstavi. Kaštanka je imala tremu. Usred njezinog nastupa došao je njen prvi vlasnik, Kaštanka je bila presretna i vratila se svom starom domu. Ova predstava me ugodno iznenadila. Imala je ono nešto. Moj zaključak je da je od svih životinja čovjekov najbolji prijatelj pas.
Petra Mušić, 10

Kaštanka je predstava za mlade i odrasle. Izvodili su je glumci Kazališta Virovitica i Kazališta lutaka Zadar. Najviše mi se dopala glumica koja je vodila lutku psa, Kaštanku. Ona je bila usamljena kujica za koju vlasnik nije imao vremena zbog novog posla. Efekti raznih boja krasili su scenografiju koja je bila odlično postavljena i izvedena. Predstava je u nekim trenucima bila popraćena glazbom koja je bila jako ritmična te su glumci ritmično plesali uz nju. Kostimografija je bila kreativno izrađena.
Karla Dugopoljac, 13

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže