KAKO JE TATA OSVOJIO MAMU: Predstava super, a baka najbolja!

Gradsko kazalište Žar ptica, Zagreb (HNK u Šibeniku)

Ova predstava je bila zanimljiva jer se radilo o situaciji u kojoj je sin uspio opet spojiti mamu i tatu kako bi njihov život bio bolji. Likovi su bili uživljeni u svoju ulogu i glumili su to kao da im se to događa u stvarnom životu. Gledatelji su bili tihi i nisu smetali dok su glumci glumili. Na kraju predstave kada su se glumci naklanjali usljedio je veliki pljesak svim glumcima, pa su zato glumci imali ogromne osmjehe na licu koji su se protezali od uha do uha. Također, pjesma je bila opuštajuća i svi su je znali pa su i oni skupa sa glumcima pjevali i plesali. Sve u svemu predstava mi se svidjela i htjela bih je ponovo pogledati!
Ema Samaržija, 12

Predstava mi se svidjela jer govori o teškim situacijama između roditelja koje rješava njihov sin Antun. Roditelji su se posvađali zbog toga što je samo Ana radila, a Josip je smišljao nove izume koji nisu uspjeli. Josip nije izvršavao kućanske poslove i Ana se zbog toga naljutila i otišla kod svoje mame zajedno s Antunom. Kada je došao Antunov rođendan, Antun ih je uspio zbližiti i roditelji su se pomirili, a Josipovi izumi su proradili i Ana je našla novi posao. Preporučam svima da pogledaju predstavu.
Paula Gulin, 12

Meni se ova predstava u nekim segmentima svidjela, a u nekim nije. Nije mi se svidjelo zato što mi cijela atmosfera predstave nije bila ugodna jer je bilo jako bučno. Svidjelo mi se prijateljstvo dječaka i Bernarde zato što mu je ona pomagala da prebrodi tešku situaciju. Kao lik u predstavi nije mi se svidjela baka dječaka zato što je uvik htjela biti u pravu i bila je sebična. Najviše mi se kao lik svidio dječakov tata jer je vjerovao u sebe, a bio je uporan i nije odustajao i sanjao je o uspjeha. U predstavi mi je bilo dosadno što su uvijek ponavljali istu radnju. Predstava je bila zanimljiva
Sara Juraga, 13

Predstava mi se svidjela jer govori o svakodnevnom životu jedne obitelji. Glumci su mi se također svidjeli, jako su dobro glumili, a glavni glumac Antun mi je bio najbolji
Lean Zaninović, 15

Ova predstava mi se jako svidjela. Govori o životu dječaka Antuna. Svake nedjelje njegova obitelj: mama, tata i on idu u posjet baki. Baka ne voli Antunovog tatu. Sljedećeg dana, mama i tata su se rastavili. Antunova prijateljica Bernarda pomogla mu je da opet budu zajedno. Na kraju su ostali zajedno. Savjetujem da je svi pogledaju.
Lara Živković, 12

Predstava je bila baš super jer su na šaljiv način prikazali skoro razvod. Po meni, glumci su se baš uživili u likove. Super mi je i to što se na kraju sve rješilo. Roditelji su se uz pomoć Antuna pomirili.
Anđela Matić, 11

Predstava mi se svidjela. Trajala je 90 minuta. Nije mi se svidio dio kad su se posvađali. Likovi su bili: mama, tata, Antun, mamina prijateljica Sanja, njezin muž, njihova kći i baka. U predstavi se radilo o tome što tata nije imao posao i nije htio prati suđe. Baka je bila protiv njega i mrzila ga je. Mama ga je ostavila i otišla kod bake sa sinom. Na sinov rođendan, mama i tata su se vidjeli i pomirili i tu je sretno završila predstava.
Lea Birman, 12

Predstava mi se svidjela. Trajala je 90 minuta. Jedino što mi se nije svidjelo je to što smo za ući čekali 20 minuta. Kad je počela predstava, nisam mogla vidjeti sve što se dogodilo na pozornici jer su pored mene stajali reflektori. U predstavi mi se svidjela tema, likovi i izgled pozornice. Glumci su mi se svidjeli zato što su se uživili u likove i njihov karakter. Svidio mi se kraj predstave zato što su se svi likovi pomirili i svi su bili sretni.
Marta Perkov, 12

Predstava mi se svidjela jer su bili dobri glumci.Predstava je bila jako zanimljiva i zabavna. Glavni glumac Antun mi je bio najbolji, a baka je bila jako smiješnja.
Tonka Lastavica, 14

Predstava je bila odlična. Bilo mi je žao dječaka zato što je bio tužan što se njegovi roditelji ne vole, ali je na kraju sve bilo super.
Petra Mušić, 10

Predstava mi se sviđa jer govori o problemima suvremene obitelji. Predstava je pomalo tužna, ali ima humoristićne scene. Predstava je nastala prema istoimenoj knjizi. Meni se najviše svidjela baka jer je puna osjećaja.
Rita Gaćina, 11

Predstava mi se svidjela zato što je bila poučna, humoristična i zabavna. Glumci su bili super. Publika je pljeskala. Svi su pjevali. Predstava mi je u nekim djelovima bila pomalo dosadna. Svidio mi se izbor pjesama u “pozadini” predstave. Dojmili su me kostimi.
Lana Abramović, 11

Ova predstava mi se svidjela, ali je bilo i nekih loših stvari. Svidjelo mi se što je bila smiješna u nekim dijelovima, i svidio mi se izbor glazbe. Nije mi se svidjelo što je u nekim djelovima bila predjetinjasta i malo dosadna.
Barbara Lučev, 12

“Kako je tata osvojio mamu” je zanimljiva predstava utjelovljena prema romanu Mire Gavrana. Predstava mi se svidjela zato što je nalik na istoimeni roman i zato što odiše veselom atmosferom. u predstavi mi se najviše svidio izbor pjesama zato što su lako pamtljive. Nemam neke posebne kritike za ovu predstavu, osim što bih, po mom mišljenju, trebala biti malo energičnija za ovu temu.
Marija Gabrilo, 12

Ova predstava mi je bila okej. Nije mi se svidjela, ali nije bila ni loša. Kako sam već pročitala roman, znala sam tijek radnje. S obzirom da je ovo prva predstava u kazalištu ove godine, očekivala sam više publike. Predstava mi je u nekim djelovima bila dosadna. Nije mi se svidjelo to što su dječje uloge glumili odrasli.
Petra Grubišić, 12

Iskreno predstava nije bila nešto posebno, bila je zanimljiva na nekim dijelovima. Vjerojatno je za mlađi uzrast bila odlična, ali za moj ukus glumci su se previše derali, baš previše, ipak glumci su se stvarno dobro uživili u svoje uloge. Kraj je bio baš dobro izveden. Uglavnom, za kraj dojmovi su da predstava nije bila ni dobra ni loša. Predugo je trajala.
Mihaela Mijić, 13

Predstava mi se jako svidjela jer govori o problemima iz života. Sviđa mi se što su se svi likovi na kraju predstave promijenili. Najviše mi se svidjelo kad je dječak Antun pomirio mamu i tatu. Iz ove predstave bih izvukla pouku: obitelj ne treba biti savršena da bih savršeno funkcionirala. Također mi se svidjelo što su se Josipovi izumi napokon isplatili. Na kraju su svi likovi imali više razumijevanja, poštovanja i podrške jedni za druge, a naročito baka. Mama je dobila “svojih 5 minuta”. U predstavi sam uživala.
Katarina Bačić, 13

Predstava je bila odlična, a najsmiješniji lik u predstavi mi je bila baka. Na neki način je i poučna i drago mi je što je Antun pomirio mamu i tatu.
Katarina Zekanović, 13

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže