JUMANJI – DOBRODOŠLI U DŽUINGLU: Svi na Goricu!

Film na goričkim skalama…

Film Jumanji je bio odličan. To je jedan jako dobar avanturistički film koji bi svakako bilo dobro pogledati. Ja ću ga sigurno kući pogledati još nekoliko puta.
Mihaela Spahija, 11

Film je bio odličan. Radilo se o dvije cure i dva dečka koji su bili u školskoj kazni i vidjeli su igricu JUMANJI. Počeli su je igrati, no desio se kratki spoj, pa su zapeli u igrici. Pokušavajući izaći iz nje, desilo se puno nezgoda, ali na kraju su se izvukli i sve je prošlo dobro.
Lana Abramović, 11

Ovaj film mi se jako sviđa, iako sam ga već gledala. Sviđa mi se jer ja volim akcijske i avanturističke filmove. Jedino mi se nije svidjelo što je na Gorici bilo jako hladno. Sve u svemu, film mi se jako svidio i sigurno bih ga opet pogledala.
Tonka Lastavica, 14

Ovaj film je bio fantastičan! Bilo je akcije i komedije. Nemam riječi… Ja sam se stvarno uživjela u film, jer je nadmašio granice. Malo sam se rastužila zbog kraja filma, no ipak je bio predobar i mogla bih ga pogledati još 100 puta. Stvarno sam ostala bez riječi.
Chiara Gostijanović, 12

Film koji sam danas gledala na Gorici jako me obradovao. Film mi se svidio zbog toga što su tu moja tri najdraža žanra: akcija, komedija i pustolovina. U filmu se radilo o četvero poznanika koji su završili u kazni i slučajno pronašli igru pod imenon Jumanji. Kada su upalili igru ušli su u taj svijet. Bit igre je da vrate dragulj na tigrovu glavu. Naravno, uspjeli su i vratili su se doma. Sada, kakva je bila atmosfera? Bila je odlična, nitko mi nije smetao i sve je bilo super. Jedino što mi je smetalo je to što su zvučnici bili preglasni pa kada bi pukla neka grana ili čuo neki krik snažno bi se čulo i to me smetalo. Film preporučujem svima koji ga nisu pogledali.
Katarina Veleglavac, 12

Danas se na Gorici prikazivao film Jumanji. U filmu se radi o četvero srednjoškolaca koji upadnu u igricu iz koje mogu izaći samo tako da spase cijeli Jumanji. U igrici susreću još jednog čovjeka koji je tamo već 20 godina. Oni skupa pobjeđuju i vrate se kući. Sve je bilo dobro ozvučeno, atmosfera ugodna. U film su bili uključeni dobri glumci i zbog toga mi se svidio.
Petra Brkičić, 13

Ovo mi je postao najbolji film. Prvo zato što volim pustolovne filmove, a drugo zato što je radnja filma napeta i u nekim dijelovima smješna. U filmu se radi o četvero tinejđera koji zaglave u igrici i tamo su sve dok ne ispune zadatak da spase svijet Jumanjija. U filmu se isprepliću avanture u kojoj pronađu i igrača iz 1996. koji je zapeo tamo s jednim životom. Nakon što su spasili svijet, vratili su se sretno doma. Igrač iz 1996. ima svoju obitelj, ali nezaboravno sjećanje na četvero tinejdžera koje je sreo u igri. Kraj filma me dirnuo kao i moje prijateljice.
Lucija Brajković, 12

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže