Još malo o Pepeljugi: ‘Maćeha je bila jako čudna stvar’

Pepeljuga je podigla dosta prašine, novinari Nore pogledali su i reprizu…

NIKAD DOSTA SPEKTAKLA

Bilo je FEOMENAL NO! Najbolja predstava ikad! Ja sam nisam mogla doći k sebi od oduševljenja.

Sara Tare (12)

KAŽE SELO, KAŽU LJUDI

Pepeljuga je po mom mišljenju bila jako smiješa i zanimljiva. Jedina čudna stvar po meni je bila maćeha (koja je bila muško). Neki kažu da je bila jako prosta!!

Lucija Zekanović (12)

SKROMNI MARIO

Jako dobra predstava. Usudio bih se reći odlična. Pohvale za humor.

Mario Delalić (15)

NA SAMOM POČETKU RASTUŽENA

Predstava je veselo počela, ali me rastužila smrt Pepeljugine majke. Maćeha i dvije kćeri su odlično odglumile svoje uloge. Najviše mi se svidjela Pepeljuga koja je savršeno odglumila svoju ulogu. Bližeći se kraju predstava je bivala sve komičnijom. Ovo mi je najbolja predstava do sada (tek je početak). Nadam se da će biti još ovakvih predstava poput ove.

Lucijeta Laća (12)

OČARANA MAĆEHOM

Priča mi se jako svidjela, jer maćehu glumi muško. Primijetila sam da je predstava mjuzikl, jer se sve vrti oko glazbe i plesa. Pepeljuga je samo čistila za maćehom i dvama zlobnim sestrama. Svi glumci su dali sve od sebe i predstavu učinili odličnom.

Maria Cinotti (10)

VJERNA GLEDATELJICA

Predstava je bila odlična, zato sam je gledala dva puta. Glumci su mi bili veseli i zanimljivi. Premda sam već puno puta čitala ovu priču, zanimala me i predstava zato sam odlučila otići. To što Pepeljugine sestre nisu znale čitati slova učinilo je predstavu još smješnijom.

Lucija Trlaja (10)

PUNO ŠEFOVANJA

Predstava mi je bila odlična. Bila je smiješna jer maćehu glumi muško. U predstavi ima puno plesanja i pjevanja. Bilo je puno šefovanja, jer je maćeha voljela zapovijedati.

Ena Škarica (10)

ZABAVNO I POUČNO

Djevojčica Pepeljuga je živjela u sretnoj obitelji, no tomu je brzo došao kraj. Kada joj je majka umrla otac se oženio drugom ženom. Pepeljugine polusestre su bile zanimljive, ali ohole. Osim što je predstava bila zanimljiva, kroz nju se otkrivala i pouka. Pred kraj priče Pepeljuga je postala dio kraljevskog doma jer je princ vratio njezinu izgubljenu cipelicu.

Valentina Podrug (11)

LJUBITELJICA SRETNIH ZAVRŠETAKA

Kao mala voljela sam slušati baku kako mi priča Pepeljugu. Pepeljuga mi je i dan danas ostala u sjećanju, ta priča nikad ne zastarijeva. Stoga sam je danas odlučila pogledati predstavu. Predstava me oduševila unatoč negativnim komentarima. Najviše mi se svidjela kostimografija i glazba. Od glumaca izdvojila bih maćehu jer je pobudila smijeh i raspoloženje. Najljepši dio je bio kada je princ pronašao Pepeljugu (i meni). A najsmješniji dio je bio kada je jedna od sestara ISPUSTILA VJETAR.

Lucia Kostelac (11)

PREPOZNATA U ULOZI PEPELJUGE

Moderna predstava, pomislim ! Kada sam vidjela naslov predvidjela sam sretan završetak. Pepeljuga je stvarno bila cool. Bila sam šokirana vidjevši da je za ulogu maćehe izabran MUŠKARAC !!!!!!!!!! To mi se uopće nije svidjelo. Dok je Pepeljuga plesala u svojim blještavim sepericama ja sam u svojim malo zapeckanim, bijelim japankama isto stepala. Hvala bogu što sam bila na generalki prije nego što me oprala kiša, pa se nisam morala tuširati i usput sam si oprala kosu.

Šteta što maćeha i kćerke nisu izabrale neki drugi časopis poput OK-a jer mi se oni više dopadaju. Ispred mene stajala je mala curica koja je pokušavala plesati u svojim gumenim cipelicama, nije baš uspijevala jer nisu bile za disko. Pepeljuga je divno plesala, a ja sam se uspjela suzdržati da se ne dignem te da plešem WITH ALL MY HEART.

Nika Vlahović (11)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže