JAGOR: Kreativno i maštovito!

Kazališno-koncertna dvorana Ivana Brlić-Mažuranić, Slavonski Brod (Ljetna pozornica)

Ova predstava mi se jako svidjela. Bili su kreativni i kostimi su bili odlični. Dobro su plesali i bili su u ritmu. Zanimljivo je bilo.

Vanessa Ljumenži, 13

Ova predstava mi je bila zanimljiva i smiješna. Svi su glumci plesali. Najsmješniji su mi bila: koza, krava, maćeha i Jagor. Na kraju predstave svi glumci su izašli na binu i počeli ludo plesati.

Iva Đurica, 11

Predstava je bila odlična svidjeli su mi se kostimi, glazba i glumci su super plesali. Preporučujem svima.

Lucija Brajković, 13

Večerašnja predstava na Ljetnoj pozornici mi se svidjela. Glumci su bili uživljeni i zabavni. Predstava je bila puna pjesme i plesa i po mom mišljenju i publici se svidjela.

Katarina Veleglavac, 13

Predstava mi se jako svidjela, bila je smiješna. Glumci su bili odlični. Kostimi su bili maštoviti, glumci su odlično plesali. Sve u svemu predstava je bila najbolja dosad.

Frane Zorčić,12

Ova predstava mi je bila najbolja do sada na ovome festivalu. Publika je stalno pljeskala. Glumci su bili stvarno nadareni i veseli. Sva se publika smijala, a pogotovo moj brat. Nadam se da se i ostalima svidjela.

Mihael Macura, 11

Meni se ova predstava svidjela. Bila je puna detalja (slama na podu). Kostimi su bili originalni i jako lijepi. Scenografija je bila lijepo ukrašena i puna detalja. Glumci su bili uživljeni i odlični. Priča je malo promijenjena te je predstava tako poboljšana.

Filip Šarlija, 13

Ova predstava je odlična i smiješna, dobro su glumci glumili. Kraj mi je bi odličan kad su plesali.

Danijel Ljumenži, 9

Tko su najbolji glumci na dječjem festivalu? Pa djeca, naravno. Večeras sam na Ljetnoj pozornici odgledala takvu predstavu. Moram priznati da sam se začudila. Djeca su glumila na levelu odraslih. Uspjela su izvesti sve plesove, a bilo ih je puno. Glavni lik je Jagor. Njegova zadaća je spasiti sebe i oca od zle bake. Ljetna je bila puna ljudi i drago mi je zbog djece. Dobili su ono što su zaslužili. Iza mene je bio dječak koji me udarao po leđima. Dobro, natrag na predstavu. Kao i u svakoj priči, dobro pobjeđuje zlo. Tako je bilo i u ovoj predstavi.

Rita Gaćina, 12

Ova predstava je najbolja do sada. Glumila su djeca pa mi se to svidjelo. Ne znam tko je Bagan, barem ja ne kužim. Bilo je loše to što se ona baba derala, pa mi se to nije svidjelo, sve drugo je bilo OK. Zapravo, ne okej već fantastično.

Marisa Perković, 10

Meni je predstava bila super. Vidi se da je u predstavu uloženo puno truda. Najbolji su mi bili zla krava i koza.

Mak Imamović, 9

Jagora je napisala slavna Ivana Brlić Mažuranić. Jagor je jedna malo tužna priča u kojoj se radi o životnim avanturama dječaka Jagora. Mada neke likove nisam shvatila što su. U ovoj predstavi moram pohvaliti rekvizite jer su bili jako dobri.

Ema Bogdan, 10

Predstava mi se svidjela makar ne bi izdvojila ništa posebno. Ako bi morala, izdvojila bih smijeh bake.

Anđela Matić, 12

Ova predstava je odglumljena po knjizi Ivane Brlić Mažuranić. Ja sam pročitala knjigu i sve njezine ostale bajke i svidjelo mi se to što su pogodili svaki detalj. Osim toga, sviđa mi se što su glumila samo djeca (osim par njih). Predstava je većinom bila zanimljiva, ali bar ja nisam shvatila tko je onaj dida (Julije Cezar) na kraju. Predstava je sasvim dobra.

Kate Berović, 10

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže