Ja cirkusant: Glazba nas je izludila

Triko cirkus teatar, Zagreb

 

Predstava Ja cirkusant mi je bila malo dosadna jer je bila predjetinjasta. A u nekim dijelovima mi je bila jako zanimljiva jer smo radili svakakve aktivnosti. Muzika je bila glasna smetala nam je. Štulaši su bili udaljeni od publike. Dok je gospođa pričala, šetala je i nismo je mogli razumjeti. Uglavnom je bilo malo zanimljivo.

Rafaell Domdjoni, 11

 

Predstava „Ja cirkusant“ u nekim mi se trenucima nije svidjela. Nije mi se svidjelo to što su štulaši bili udaljeni od publike, glazba je bila preglasna i zvučnik je cijelo vrijeme blokirao. Svidjelo mi se to što je publika mogla isprobati razne cirkuske rekvizite. Publika je bila zainteresirana te su se djeca zabaviti.

Sara Bralić, 12

 

Predstava je bila zanimljiva. Cirkusantice su se vrtjele po traci koja je bila zakačena za rešetku. Djeca su izvela neke cirkuske izvedbe. Jedno dijete je pobijedilo koje je imalo čast biti na toj traci. Bili su tamo ljudi na štulama koji su meni dali pet.

Tea Rude, 9

 

Predstava mi je bila pomalo dosadna i u jednom trenutku zabavna. Bila mi je dosadna kad su favorizirali jednog dječaka i bila je za malu djecu, zabavno je bilo kad smo isprobavali rekvizite. Bilo je nezgrapno kad su štulaši prošli kroz publiku i vratili se te su se svi okrenuli prema njima i vratili se za sekundu. Muzika je bila preglasna te nije bilo ugodno.

Mia Škarica, 11

 

Osobno mi je predstava bila aljkava i nikakva. Prvo: više se sto-tro-duplo čuje muzika nego oni. Bezveze. Cute su i ok ali… Bili su uvijek udaljeni od publike. 3/10

Dino Gnjidić Klarić, 10

 

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže